0 oy
885 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (21 puan)
kapalı
Merhaba karbonat testiyle bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı? Ne kadar doğru bu test
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

0 oy
(3,487 puan)
Geçen bir doktorun yazısı vardı. Limon testi yapıp ben hamileyim diye test isteyen. Hahaha adamda limon diye bir Özel laboratuvar var sanıyor muş. Ciddiye almış kadını.
(21 puan)
Bide limon testimi varmış çok değişik evet insan merak ediyor cinsiyetini ama bunlarada inanmak ne kadar doğrudur bilmiyorum insanlar böyle şeylere inanıp hayal kırıklığı bile yaşarlar
-Reklam-
0 oy
:D :D :D %100 yanlış bir uygulama esin bile yapsa onukide köpürür. Idrarinizinvasit seviyesine gore değişir. :D :D :D
0 oy
(2 puan)
Bende birzamanlar çok merak edip araştırıyordum nasil erkenden öğrene bilirim diye.. Ama karbonat qercekten bana doqru cewap werdi .. Benimki kabarmadı hic
(2 puan)
Ben cinsiyet konusunda ozamanlar çok heyecanlıydım. Dr bana ilk erkek demişti ama haftası erkendi sonra ben evde test yaptım test kızı qosteriyordu diqer kontrolümde bakınca kiz dedi şok oldum
Ozamn daha erkendi yanılttı dedi şuan emin olduğunu söylemişti. Ben diqer qitmem de tekrar sordum :)) sonuç kiz. Bana haftaya sezeryan qunu werdi ilk doqumum olacak çok heycanliyim we korkuyorum
(532 puan)
Yaaa ciddimisin ben su an 15.haftamdayim 10+6da muayenede bana erkege benziyor ama cok erken daha dedi sonra 12 de gittim kordon vardi gorunmedi ama hep erkege kitlendim cevremde herkeste erkek erkek bu diyor fotosuna bakan:) dur bakalim ne cikcak :)
(2 puan)
Sonucu oqrendiqinde yaz merak etti. Bende cnm bakalım karbonat sonucu ne çıkacak. Nezaman süreceksin dr
(532 puan)
Ya normalde bugun gidecektim ama doktorum  tup bebek merkezindeymis bugun cok kalabalik dediler vazgectim haftaya ertelendi randevum :( neyse vardir bundada bir hayir ogrenince yazicam mutlaka:)
(2 puan)
Tmm cnm
0 oy
Zaten iki seçenek var kız yada erkek yüzde 50 tutma ihtimali var. Oldu ki tesadüfen tuttu diyelim karbonat testi cinsiyeti belirler diyemeyiz. Ayrıca karbonatın üstüne idrar damlatmak da ne bileyim sonuçta yiyeceklere konulan bir nimet.
0 oy
(731 puan)
Arkadaşım bana zorla yaptırdı  köpürürse erkek köpürmezse kız  diye köpürmüştü  ve oğlum  olcak bu tamamen şans bence ben çok su icen  biri deildim o zaman kesin asit birikmiştir idrarın  da koyu olduğu için ondan  diye düşünüyorum ama tuttu işte allahın işi :)
0 oy
(125 puan)
Çin takvimine bakın doğru çıkıyor

651,431 soru

3,428,988 cevap

4,261,532 yorum

184,122 üye

...