0 oy
184 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (26 puan)
Kızlar başım çok ağrıyor duvarlara vurasim geliyor tavsiyeniz var mı 
Gebelik haftası 16

7 Cevap

0 oy
(47 puan)
Doktor kontrolünde parol al. Ve başına soğuk hatta buz gibi peçete mendil koy. Buzluktan alıp koy. Geçene kadar devam et. Akşamları yaparsan rahat uyursun
-Reklam-
0 oy
(882 puan)
Parol sorun yaratmıyor demişti doktorum ama ben yürüyüş yapıyordum duş alıyordum tatlı yiyordum önce bunlarla geçirmeye çalışıyordum baktım geçmiyor o zaman alıyordum ama çok nadir kullandım iki veya üç tane 23+3 deyim şu anda :)
0 oy
(54 puan)
Vicks sur canim alnina biraz ya da buz aküsü veya buz torbasi koy. Muz varsa ondan ye birazda. Ben oyle rahatliyorum
0 oy
(25 puan)
Aynı sorunu bende yaşıyorum canım sadece baş ağrısı değil bel ağrısı kasık ağrısı bazen insan bebeğine birşey oldu diye korkuyor doktora danış bunun için her kesin ki farklıdır yalnış bilgi vermeyelim 
0 oy
Daha once migren sorununuz var miydi?

Ayrica tansiyonunuz kaç?
0 oy
(291 puan)
Ben daha önce migrenim var diye hep migrenim tuttu sanıyordum taa ki bugün bir tansiyon aleti alıp olcene kadar.  Dun gece sabaha kadar migren ağrısı ve aşırı kusmam oldu sabah tansiyonu bı ölçtüm 7ye 5. Baş ağrısı tansiyon olabilir yani çok dikkat etmek lazım. Birazdan da acile gidicem.
0 oy
(287 puan)
Ay canım benim 18 haftadayim 16 da iki gün hastanede yattım Migren atağı geçirdim kilo kilo serum yedim doktorum başka birşey veremem dedi.   Bana köyün yokmu git temiz hava al yürüyüş yap dedi.  Bende var Uzak yasak var dedim.  Rapor yazarım ben dedi . Köye geldim bir hafta oldu şükür toparlandım . O kadar serum yedim hastaneden çıktım basım çatlıyor di. Allah'ım yardımcın olsun canım. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,023 soru

3,427,254 cevap

4,259,792 yorum

184,001 üye

...