0 oy
266 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (475 puan)

Kızlar merhaba 1 hafta önce doğum yaptım Allah'a şükür ama böyle bebegimin yanından ayrılınca bir şey olacakmış gibi geliyor Allah korusun gece deliksiz uyku uyuyamiyorum korkumdan her saat basi saat kuruyorum nefesini komtrol ediyorum emip yatyor gaz çıkarmıyor bazen aklım.hep onda kalıyor ilk 3 4 gu n biraz sıkıntılı geçti göğüs yaralarım emzirememlerim sarılık oldu vicdan azabı çektim benim yüzümden diye Şimdi gündüz de olsa basından ayrılamıyorum nasıl atlattiniz bu gunleri 

6 Cevap

0 oy

ben henüz yaşamadım doğurmadım ama cok takma kuzu zaten bebiş o daha besikden felan zaten düşmez kendini okuttur sende arada oku aklina gelen duaları hiç biseyin kalmaz inşallah.  

(475 puan)
Yok düşmedi filan değil de böyle süt kalıyor ağzından bazen bogulack gibi Allahbkorusun onu takıyorum kafama sürekli bebiş sürekli okunuyor ilk zamanlar atlatacaz sanırım..
he ondan tedirgin oluyosun inşallah bisey olmaz kuzum .ama anlıyorum seni sanırım bende oyle.olurim ilk bebeğim günü elim ayağım titrer heralde :)
(655 puan)
Bende oyleyim simdiden 37.haftadayiz dogurmadim ama en korktugum sey.allahtan annem gelecek biraz olsun o korkularimdan siyrilirim diye dusunuyorum.
aynen canim benimde annem ancak yıkamaya gelir çalışıyor çünkü ama kayinvalidem sürekli olur yanım da hem yakınım da hemde ikinci torunu değerliler yani :)
(475 puan)
Benim de annem yanimda kayinvalidem alt katında ama işte sana emanet sonuçta o duygu var ya çok baska bir şey kızlar
-Reklam-
0 oy
(865 puan)

Bende ilk bebeğimde aynıydım geceleri o uyurken ben bekliyodum nefesi tıkanırsa kusarsa falan diye. Hatta sezeryan oldugum için doktor 7 gün sonra gel dikişlerine bakayım demişti. Bebeğin başında annem duruyodu ama ben ağlaya ağlaya eve döndüm bişey olursa niye bıraktım diye. Sonra herkes dedi hayat böyle devam etmez herkesin çocuğu bu şekilde diye allaha şükür olumsuz bişey yaşamayınca kendiliğinden geçti bende.

(475 puan)
Annem kızıyor bana da  böyle olduğum için ama.elimde değil.napiyim ufacık can sana emanet sonuçta geçecek ama daha yeni biloyorim da neyse Allaha emanet yavrularimiz..
(865 puan)
Evet insan bilmediği ve sorumluluk hissettiği için üzerinde böyle oluyor sende zamanla aşarsın inşallah. Şimdi ikinciye hamileyim bilemiyorum yine aynı şeyi yaparmıyım:)) kendime pek güvenmiyorum:)
(475 puan)
Daha soğukkanlı olursun bence tecrubelisin (::
0 oy
(2,492 puan)

Canim her annede ayni sey oluyor merak etme bende ilk zamnlar ayni seyleri yasadim buyudukce azaliyor bu duydu endiseler korkular kayboluyor canim

(475 puan)
Daha 1 hafta oldu geçecek inşallah canım
0 oy
(3,331 puan)

Benim 10 aylık kızım var hala biraz fazla uyusun gidip nie uyanmadı die nefesini kontrol ediyoeum annelik demek paranoyaklık demek galiba yada az girmeyim özlüyorum bi gidip bakiyorum suan hamileyim yeterince oynamadim die üzülüp uykudan kalkınca hemen oyun oynuyorum öyle anneyiz sonuçta 

(475 puan)
Kesinlikle katılıyorum canım bide benim ilk çok farklı duygu gerçekten rabbim kimsenijn kucagininbos birakmasin
0 oy
(2,602 puan)

Annelik iç güdüsü canım bu karnimizdayken ayrı doğduklarında ayrı düşünüyoruz böylede devam ediyor ayni şeyleri bende yaptım gece uyanıp uyanıp oğlumun nefesini dinlerdim çok garip bisey ama annelik boyle bisey büyüdükçe de geçmiyor en azından bende geçmedi oğlum 7buçuk yasında hala geceleri kalkar kontrol ederim hep bir koruyup kollama isteği var Rabbim yavrularımizi her türlü kötülükten beladan korusun allah acılarını göstermesin bizlere.. 

(475 puan)
Aminn canım benimmm gerçekten çok farklı annelik ilk benim bu kadar değişik uç noktada bir şey olabilecegintahmin etmemistim rabbim isteyen jerkese nasip etsin hayirlisiyla insallah
(2,602 puan)
Hele sen kucağına aldığın zaman gör asıl:))) saglicakla gelsin kuzularimiz inşallah
0 oy
(1,354 puan)

Seni anlıyorum henüz doğurmamama rağmen yanından ayrılamayacağımı sürekli kontrol edeceğimi çok iyi biliyorum .Heralde zamanla atlatırız bebişler 2-3 aylık olunca rahatlarız.

(475 puan)
40ıni ciakririsam rahatlarım diyorum bakalım rabbim nasip ederse (: ama.icimizdeki icgududen kaynaklı bence omur boyu sürer (:
(1,354 puan)
Ahh orası öyle tabii :))

İlgili bir soru bulunamadı

651,738 soru

3,430,120 cevap

4,262,751 yorum

184,209 üye

...