0 oy
691 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde

Güzel anneler instagramda Sedeflikoza diye bir hesap var. Görseniz kıyafetler öyle tatlı ve şık ki. İçim gitti bakıp bakıp duruyorum ama kalite konusunda emin olamıyor insan. Merak ettim tecrübe edinen var mı acaba. Bu siteyi bilen, alışveriş yapan? 

3 Cevap

0 oy
(1,403 puan)

Bende takip ediyorum ama alışveriş yapmaya cesaret edemedim 

En son sanırım uygun fiyatlı bişey alıp deneme yapacağım. Yıkayıp bakarım diyorum. Beğendiğim çok şey oldu çünkü ama ilk etapta bi kerede göze alamıyorum
(1,403 puan)
Bende kışlık tulumlarına bayıldım ama cesaret edemedim iadeyle değişimle uğraşmak istemiyorum bebişle zor oluyor
Muhtemelen iade almazlar da. En fazla değişim olur. Kalite yoksa zaten onun da bi anlamı olmaz. Alırsam yorum yazarım :)
-Reklam-
0 oy
(493 puan)

Ben de takip ediyorum sipariş vermiştim istediğim ürünler istediğim beden kalmayınca alamadım kalitesi çok iyi nerden biliyorum bi arkadaşım tavsiye etmişti ve bazı ürünleri kanz mağazasında bulup almıştım hatta sipariş vereceğim aynı ürünü biraz daha uyguna aldım. 

Yaa öyle mi. Mesaj attım zaten kendi üretiminiz mi diye. Çeşitli markalar ile çalışıyoruz dediler. Deneme yapacağım sanırım bi parça seçip :)
(493 puan)
Hastane çıkışı alacaksan sipariş ver ama ikili ürün, zıbın, tulum alacaksan bebek mağazalarını gez aynısını bulursun. Hastane çıkışları çok güzel aynısını bulamadım sipariş versem desem arkadaşlarım hep bana hastane çıkışı aldı o kadar çok ki gönlüm kalsa da alamıyorum.
Henüz mağaza gezmediğim için belki de bunlar çok güzel geldi. En iyisi dediğiniz gibi yapmak o halde. Çok büyük bir şehirde yaşamıyorum da gerçi. E bebek ve kanz var ama. Çok sağolun
(493 puan)
Kanz da bulabilirsin. yeni ürünleri var aşık oldum ben de mi sipariş versem dedim
22 hafta olduk yeni o yüzden henüz bakmamıştım dediğiniz gibi yapayım :)
0 oy

Ben takip ediyorum fiyat karsilastirmasi yapmak icin. Etiketlerini kapatiyor ama cogu ürün aziz bebenin ve magazasindan daha pahaliya satiyor. Eger yakininzda aziz bebe magazasi varsa oraya bakin derim.

Ya ben henüz bakmadım mağaza küçük bebeğim 22 haftalık. O yüzden herhalde herşey güzel geldi gözüme. Aziz bebe mağaza olarak yok ama hepsiburada n11 den filan bakayım o halde çok sağolun
Ebebekte de aziz bebenin bazi takimlari var indirimli/indirimsiz  oraya da bakabilirsin
Oradakiler Sedeflikoza sayfasındaki kadar güzel değiller :( hatta dün biraz araştırdım internet sitelerinden hiçbirininki o kadar güzel değil. Mağaza gezmek daha makul geldi. Tombiş bebe diye büyük bir mağaza var bu şehirde. O tarz yerlerde olur belki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
12 Ocak 2023 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Kimsebilemez (42 puan) sordu
0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
7 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Veraaaa. (439 puan) sordu

653,113 soru

3,435,714 cevap

4,269,047 yorum

184,579 üye

...