0 oy
804 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (190 puan)
kapalı
Kızlar  muzaffer'e ek isim önerir  misiniz. Kayinpederimin  ismini koymak istiyorum ama eşim ek isim koymak istiyor.
Gebelik haftası 15+5
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

14 Cevap

0 oy
(396 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Genelde kocalar ister babasının ismini koymak şaşırdım :D
-Reklam-
+1 oy
(604 puan)

Hayırlı gelin :D muzaffere ek hic bir isim olamazmis gibi geliyo 

0 oy
(45 puan)
Kısa isim koyman lazım daha güzel olur ali yada asaf gibi ege olabilir 
0 oy
(575 puan)
Efe koyarsan ses ahengini yakalamış olursun kayınbaban da ses ahenginden anlamaz derki "oooo benim gelin beni efe gibi görüyor demek ki" der ve sana bir bilezik takar inşallah:)) 
(6,101 puan)
Allah'ım ne biçim beyinler ne biçim kafalar ya, bilezik takılsın diye mi çocuklarınıza isim koyuyorsunuz! Bir yaşıma daha girdim inanamıyorum. İsmin vebali var farkında mısınız? Çocuk size gelip neden bu adı koydunuz bana derse bilezik için mi diyeceksiniz. Tövbe estağfurullah tövbe tövbe ya. Allah'ım bu kadınlar da anne olacak ben de anne olacağım n'olur hepimize akıl, fikir, sabır ver ya Rabbi...
(575 puan)
Ne diyosun sen? İyi misin? Ben ne kaynanamin ne kayinbabamin adini koymadim. Kiz koymak istemis. Surda karsilikli muhabbet ediyor olsak bana verecegin cevap bu mu? Ne ironiden anlıyorsunuz ne şakadan anliyorsunuz. Boş yorum yapmak icin sıraya girmişsiniz. Postu acan arkadasin yüzünde bir gülümseme olsun diye yazdim. Ayrica evet. Kayinbabasinin ismini koyma lütfunda bulunduysa kayinbaba da bir bilezik taksin. Çok mu şey yapmis olur?
(190 puan)
Derdim bilezik  falan değil   eşim  tek erkek evlat olduğu için  ve kayinpederiminde  hoşuna gider diye  koyuyorum  hem adı verilene çeker derler kayinpederim de ağır,sevip sayılan  biri  o yüzden hem isim gök  boncuktur   ismi şu bu diye kimse yargılanmaz canım o senin  düşüncen  herkesin düşüncesine  saygı duyarim
0 oy
(2,627 puan)

Kisa bi isim koy canim uzun zaten 

:)Ali 

Han

Efe

Ege

Cem

Alp


(302 puan)
Muzafferhan hoşmuş :)))
0 oy
(54 puan)
Bizde orhan doruk koyduk
0 oy
(6,101 puan)
Muzaffer yanına ne koysan kurtarmaz valla, sırf kayınpederin adı diye upuzun epeski bir isim koymak ne ya. Hiç mi korkmuyorsunuz kaderi falan benzer diye.

Ben de kayınpederimi çok severdim, Allah rahmet eylesin ama adını koymak yerine onun sevdiği bir ismi koymayı tercih ederdim. Saçma sapan yaklaşımlar, el kadar bebeye Muzaffer ne ya, ya sabır...
(105 puan)
:))))))))
0 oy
(1,645 puan)
Muzaffer ali ve muzaffer efe  en uyumlusu. İsim uzun olduğu için kısa isim koymak zorundasın ikincisini 
0 oy
(478 puan)

bide benimkini ikna etsin kocan yaa:D ek koymam diye tutturdu banada ikna yollari söyleyin :D  Muzaffer Enes olabilir

0 oy
(154 puan)
Muzaffer Murat, Muzaffer Efe. 
0 oy
(1,940 puan)
Muzaffer efe yada muzaffer ali muzaffer ege aklıma bunlr geldi özellikle efe ismi çok hoşuma gidiyr
0 oy
(370 puan)
Muzaffer çınar - Muzaffer yiğit - Muzaffer Asaf 
0 oy
El kadar bebeğe Muzaffer ismi konulur mu demişlerde saçma sapan anlamsız isimlerden iyidir valla :) İçinden gelmiş koymak istiyor karışmak kimsenin haddine değil. Muzaffer Can yada Muzaffer Han olabilir canım.
(127 puan)
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(127 puan)
Ya bakıyorum da bazı arkadaşlar Muzaffer ismine anlam verememiş peki Muzaffer adındaki yetişkin bebek degilmiydi doğduğunda bu nasıl Bi anlayıştır ya eski isimleri yadirgamak bence hatıralari saymamaktir benim bebeğim kız erkek olsaydı Rıza koyacaktım ne yani sorun mu 
Ya şimdi isim vermeyeyim alınan arkadaşlar olur. Bazı yeni isimler var ne kulağa hoş geliyor nede doğru düzgün anlamı var. Kimse bunlara ses çıkarmıyor da eski isimler olunca yok çocukla dalga geçerler yok bebeğe öyle isim konulur mu deniliyor. Hayret ediyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
6 cevap 420 göst.

647,141 soru

3,412,761 cevap

4,242,485 yorum

182,917 üye

...