0 oy
254 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (105 puan)
kapalı
İyi akşamlar hanımlar 13 haftalık hamileyim  geçen yıl 5 buçuk aylıkken bebeğimi kaybettim şimdi ise doktorum iki hafta sonra gel rahim ağzına bakacam dedi alttan nasıl bakılıyor  rahim ağzına acı oluyormu korkuyorum bilgi verirseniz sevinirim
Gebelik haftası 13 haftalık
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(247 puan)
Hic korkma , kasılma da tabii normal muayene ediyor. Muayeneye değil rahim ağzının uzunluğuna odaklan, önemli olan o.  Ben de 22.haftada serklaj oldum. Çok basit bir operasyon ,sonrasında hijyen ve bakım çok önemli.  Dikkat edersen sorun olmaz. Şimdi 30.haftama geldim. 
(247 puan)
Ben ameliyattan sonra korktuğum için  8 hafta boyunca sadece tuvalete ve yemek yemeye kalktım.  Şimdi şimdi hareketlendim.  Çok dikkat ettim, benim bebek çok zor oldu o yüzden çok korkmuştum. Şimdi de dikkat ediyorum ama artık oturup yemek yapabiliyorum.
(247 puan)
Dikişlerin tutması çok önemli özellikle 1 ay sen de hiç kalkma, bir de ped kullan enfeksiyon kapmamak gerekiyor
(105 puan)
İyi cnm rabbim gönlüne göre versin stresim gitti gece uyuyamıyorudum korkudan rahatladım şimdi rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin insallah
(247 puan)
Amin inşallah,  seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı kaygıları yaşadım.  Rahat ol, bebeğine yansımasın.  Muayene en kolayı diyebilirim.  Ayrıca hamilelere alttan muayene ederken çok nazik davranıyorlar,  serklaj sonrası da alttan muayene devam ediyor, rahim ağzına zarar vermemek için doktorlar çok dikkat ediyor. İdrara sıkışık olursan karından da gorulebiliuormus ama benim idrara sıkışıkken de göremediler.  Alttan muayenede daha net ölçüm elde edildiği için bana daha mantıklı geliyor. Allah rahatlık versin. İyi geceler.
(105 puan)
Sağol cnm iyi geceler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 266 göst.
15 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulsum7115 (105 puan) sordu

653,474 soru

3,437,081 cevap

4,270,479 yorum

184,666 üye

...