0 oy
339 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (174 puan)
Merhabalar, rahatsız olduğum bı konu için yazmak istedim. arkadaşlar burda hepimiz bı amac için buradayız. bebeklerimiz için. kırılgan ve en hasas olduğumuz dönemdeyiz...hamile anneler bebekleriyle ilgili bır soru sorduğunda ,kırmadan cevap yazın. eğer bır fikriniz yoksa hiç yazmayın!  Bazen cevaplara bakıyorum okadar kırıcı ki üzülüyorum gerçekten. Hepimiz anne adayıyiz veya anneyiz. birbirimize destek yerine köstek olmayalım lütfen !

2 Cevap

0 oy
(895 puan)
Ayne. Katiliyom ben gecen hic yapmadigim seyi yaptim ic camasirima baya koyu bi akinti geldi dogtorumu aradim acmadi bi kac kisi aradim acmadi bura atm bana bi kac. Kisi oyle tepki verdi ki yani burda bn nelerini goruyom bn pexeteye alp cektm temiz sekilde midesi bulanan bakmasn resimli yazdm bide  ama cok strese girdm
(174 puan)
İnanın bende görüyorum ve çok kötü oluyorum.anne adayına, hemcinsimizin bu şekilde yaklaşması ,çok üzücü rahatsız oluyorsanız düzgün bı şekilde ifade edebilebilir zor bişey değil kalp kırmaktan önemli değil .bu arada çok geçmiş olsun umarım bebeğiniz ve siz iyisinizdir .
(895 puan)
Iyim alha şükür 24 haflk olduk 37 de sezeryan olcam ama ya bn ayrıntılı utrasyona giremesim bilgisi olan bna yazn ya uasaklar girdi 5 maystaydi koydeym arabalar kapali kendi arabamda yok hala gidemedim hastsneye
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Her ortamda çıkar öylesi tipler malesef,linç tayfası...ben de çok kez denk geldim yorumlarda ve hatta sayelerinde eksi oy aldım :) bilgin yoksa yazma yada burnunu sokma mesela sacma sapan şeyler yazılıyor karşı taraf korkarmi tedirgin olur mu kırılır mı hiç düşünmüyorlar.Illa bir laf edip ortalığı karıştırmayı cok seven tipler ve bunlar huzursuzlukla kinle beslenen tipler ve asla doğruyu kabul ettiremezsin.Allah uzak tutsun öylelerinden.

İlgili sorular

669,524 soru

3,503,521 cevap

4,358,581 yorum

188,724 üye

...