0 oy
541 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (292 puan)
kapalı

Kızlar erkek bebege hamile olan anneler belirtileriniz nelerdi ne aserdiniz:) kiz bebekle erkek bebek sizce en belirgin farkı ne sizce :)

Gebelik haftası 15
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(145 puan)
Kiz basliga cinayetle yazmissin 
(292 puan)
Kız hiç fark etmedim sagol:)
-Reklam-
0 oy
(1,138 puan)

Bende ne alaka diyecektim :D

(292 puan)
Klavyenin azizligi :)))
(1,138 puan)
:-)hahahah
0 oy
(1,619 puan)

Allah seni ben de cinayet ne diyorum :D valla 31 haftalık oldum hiç bişey aşermedim. Sadece ilk haftalarda kara lahanaya limon sıkıp yiyodum :) 

(292 puan)
Anladım canım mide bulantin oldumu  :))
(1,619 puan)
Sabah bulantılarım oldu biraz. Bazen de ara ara gün içinde. Ama sayılı yani. Çok şükür rahat geçirdim. Ama bu son bir haftadır çok ağırlaştım sanırım zor hareket etmeye başladm
(292 puan)
Anladım canım bende kziimda çok  rahattım ama şimdi mide bulantisindan ölüyorum da herkez cinsiyeti farklıdır diyo.bakalim  daha öğrenmedim  de:)
0 oy
(373 puan)
Asermekten ziyade en belirgin özellik erkek hamilelik ve doğum kolay geçer kız ağır olur derler bence de doğru oğlumda hiç sıkıntı yaşamadım ama şimdi kıza hamileyim çok ağır geçiyor. Asermek de insanın canı genelde sevdiği şeyleri aserir yani normal hayatta da zaten istediğimiz şeyler hamilelik bahane 
(292 puan)
Bilmiyorum.ki canım benimde kızımda aşırı rahattım yani doğuma.bile ağrısız falan gittim  herkez erkek diyodu simdide kızdır diyorlar daha öğrenmedim;)
0 oy
(6,097 puan)

Ay bi bitmedi şu cinsiyet merakı da :))


Hurafe bunlar anam, eskiden cinsiyet doğumdan sonra öğrenildiği için hanımlar kendileri istatistik tutuyorlarmış. Bende şu oldu oğlan doğdu, ben şunu yedim kızım oldu diye. Genelleme yani inanmayın. 

Hamilelikte muazzam bir hormon kokteyli yaşıyor vücut, her bünye de farklı tepki veriyor. Olay bundan ibaret. 

Çocuğun cinsiyeti ile zerre alakası yok. Bi bırakın artık yiyeceklerin peşini :)

Bebek döllenip de embriyo oluştuğu an cinsiyet oluşuyor. Yani ilk haftada çoktan oluşuyor XX veya XY kromozomu. Sizin ruhunuz bile duymuyor. 8. haftadan sonra da yavaş yavaş cinsel organları netleşiyor. 
Bu istatistiklere inanıp kendinizi de yönlendirmeyin. Kız da bizim yavrumuz erkek de bizim. Allah'a bin şükür evlat veriyor bize daha ne olsun, ikisinden de razıyım ben.
Eğer merakınızı bastırmak için bir tahmin yapmak istiyorsanız da akademik makalelere ve bilimsel yollara inanın. Ramzi teorisi var mesela, bende doğru çıktı. Pek çok kişide de doğru çıktığını duydum, adamın bilimsel makaleleri de ver bu konuda. 

Ramzi dışında hiçbir belirti, hiçbir tahmin tutmadı bende. Beltitilere baksak %500 kızım olması lazımdı, ama erkek geliyor çok şükür. 
(6,097 puan)
Ben de hiç bakmadım değişik değişik şeyler dediler bana, yorumlara göre kesin kızdı yani bizimki erkek olursa ayıp olurdu o derece :))) Pipi göründü şok oldu herkes :))
İlk gebeliğim benim de, cinsiyet elbette heyecan verici insan ister istemez hayal kuruyor oğlum olsa şöyle olur kızım olsa böyle olur diye ama bebeğin gelişimi beni daha çok heyecanlandırıyor. 14. haftaya giriyorum inşallah, vücudunda minik tüyler olacakmış bu hafta düşünüp düşünüp gülüyorum :))
Bunları düşünmek daha heyecan geliyor bana :)
(416 puan)
Bu ilk gebeliğin olduğu için boyle düşünmen normal zaten.2 ve 3.ye hamile olduğunda bakalım merak ediyor musun,etmiyor musun.Tabi ki hepimizin önceliği bebeğimizin sağlığı.Ama insanız sonuçta ve merak doğamızda var.Rabbim hepimizin gönlünden geçeni sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
(292 puan)
Ikinci gebeligim.canim ilkte etmedim şimdi ediyorum:)
(416 puan)
Sana dememiştim canım.Yavruagzi için söyledim.Ben 2.de bile merak etmedim.3.de bebeğimi kaybettim ve cinsiyeti farklıydı.Simdi tekrar hamileyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ama bu kez çok merak ediyorum elimde değil.
(292 puan)
Amin canım benim insan merak.ediyor valla :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 505 göst.
13 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eminegg (161 puan) sordu
0 oy
14 cevap 694 göst.
0 oy
2 cevap 494 göst.

656,067 soru

3,446,785 cevap

4,281,923 yorum

185,342 üye

...