0 oy
414 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (656 puan)
düzenledi

image

Kızlar çok tuhaf birşeysorucam size instgramda bazı sayfalar varmış üstelik ücretli cinsiyet biliyorlarmış şakamı bu :) ? Öğrenemeyenler için bir arkdasım söyledi bana varmı ona müracat eden açıkcası sistemi çok merak ettim doktorun göremediğini nasıl görüyorlar diye 

Gebelik haftası 17

5 Cevap

+1 oy
(2,349 puan)
Saçmalık canm.. zaten cinsiyet belli basli iki seçenek birinden biri tutarsa tuttu derler bide ücretliymis üstelik para tuzağı..
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Canım inanma sakın öyle bişey olabilirmi
(656 puan)
Değilmi bende şok oldum :))
(85 puan)
Böyle böyle dolandırıyorlar insanları işte kandırıyorlar
(656 puan)
Maleseffff
0 oy
(416 puan)
Valla bende sordum ücret istediler kafama yatmadı. Doktorlar boşa mı okuyorlar onca sene. Zamanını bekleyip doktordan duymak istiyorum :) 
(656 puan)
Evet brde ücret talep ediyorlarmış bende çok şaşırdım
0 oy
(6,101 puan)
Kendi yöntemleri var, plesentanı konumu, renklendirme methodu ve takvim hesabıyla veri alıyorlar. Sonra o verileri istatistik programları ile hesaplıyorlar. Çıkan oranı da size söylüyorlar. Uydurma değil ama sağlıklı da değil. Bana 4 ayrı sayfa kız demiş, arkadaşım hesaplatmış benim için. Ama hiçbiri tutmadı, doktor %99 erkek dedi :) Eğlence ararsanız takılın ama itibar etmeyin.

Ramzi teorisi var, o bende doğru çıktı. Ben akademik makalelere ve bilimsel methodlara inanırım, bu adamın makalesi var plesentan konumu ve cinsiyetle ilgili. Bende doğru çıktı. Ona göz atabilirsiniz.
(6,101 puan)
Tabii, ultrason fotoğrafınız varsa yorumlarsınız kendiniz.

Ramzi'ye göre plasenta rahmin sağında ise erkek, solunda ise kız bebek olacak demektir. Bir de Instagram'da the_nub_techs diye bir sayfa var. Oradaki örnekler de doğruluyor. İngilizce bir sayfaya ama, ABD'de bir kadın sayfanın sahibi. Onların tahmini %99 tutuyor ama ücreti döviz cinsinden :)))
(656 puan)
Size özelden göndersem ramziye göre bakabilirmisin pek anlamıyorum bu işlerden :)) bu ramziyi merak ettim nubu duydum evet ama bakmadım
(656 puan)
Benımki tam ortada gibi :)))
(6,101 puan)
Özelden fotoğraf gönderilmiyormuş :( Şöyle olabilir, ben size yorum olarak kendimin 7. hafta ultrasonunu atayım. Vajinal ultrasonla bakıldı. Ona göre mukayese yapabilirsiniz belki. Bizimki erkek inşallah
(656 puan)
Tüh :( benim karın usg si fark ediyormu acaba ? Tamamdır
0 oy
(6,101 puan)

image

 7. hafta ultrasonu, Ramzi'ye göre erkekti doğru çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı o da önemli.
(656 puan)
Saglıkla doğsun ibŞallah benım de soru postuma ekledim usg fotosu bakarmısınıx acaba :))
(6,101 puan)
Yanlış görmüyorsam sola doğru yerleşmiş miniş, benimkinin tam tersi yani. Eğer vajinal ultrasonla bakıldıysa kız olabilir :))
(6,101 puan)
Bu arada ben 12+3'te öğrendim cinsiyeti. Doktor hemen gördü söyleyeyim mi dedi peki dedik :)
Erkekse sanki çoktan ipucu verirdi gibime geldi
(656 puan)
normal karın usg si ile bakıldı evet sola daha yakın görünuyor karın usg sinde de aynımı acaba hiç anlamıyorum ki bu işlerden :)) benim doktorum çok garanticiydi benzede dahi söylemez doktor değiştirdim malesef birazda iletişim sorunu yaşadık :/

İlgili sorular

649,337 soru

3,420,870 cevap

4,252,506 yorum

183,521 üye

...