0 oy
327 göst.
Doğum kategorisinde (46 puan)
Yakın zamanda doğum yapan varsa aranızda sorularımı cevaplarsa sevinirim

- Sancı odasında tek mi oluyoruz.

-doğum sonrası özel oda talebi imkanımız var mı

-doğuma doktor mu giriyor sadece acil durumlarda mı varlar
Gebelik haftası 34+3

2 Cevap

0 oy
(23 puan)
Bende tokat ziledeyim.konuyla ilgili bilgim yok ama sadece size sağlıkli dogumlar dilemek istedim
(46 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan)
Bnde o kadar bilmiyorum ama virüs yüzünden tek oda olabilir belki şuan nasıllar bilemem ebeler doğum yaptırıyor işin içinden çıkmayınca doktorlar giriyor diye biliyorum sancı odasını bilmiyorum canım 
(1,006 puan)
Doktor olarak hangisine gidiyorsun canım been Turhalda otryom 6 buçuk aylığa kadar tokat üniversiteye muayene gttim şuan Turhalda tedaviye devam ediyorum canım sen tokattamısın hangi doktora gttin canım?
(46 puan)
Ben de turhaldayım. Şu ana kadar medicale gittim, Zülal hanıma. Genel manada memnunum aslında ama özel hastane olmasından dolayı ufak bir problemde sezaryene dönemlerinden endişe ettiğim için bugün üniversiteye özel muayeneye gittim güya, gitmez olaydım. Tam bir rezalet. Ana baba günü odalara giren çıkan belli değil, randevuyu iptal edip geri çıktık.
(1,006 puan)
Medikalde memet nalbant beyi öneriyolar bnde 6 buçuk aylık oluncaya kadar selim gülücü ye gttim ama tıklım tıklım giren çıkmıyor sonra burda buğra beye gittim ilgilendi baktı hastaneye yattığım zaman tek odada kaldım şuanda öle her gitmemde bakıyor tahlil nst ilgileniyor ben memnunum 2 haftada bir çağırıyor sen İreme yada buraya gttinmi yeni doktor gelmiş Fatma diye onu hiç görmedim canım
(46 puan)
Turhalda hiç gitmedim kontrole ama goptan iyi olduğuna eminim :)
(1,006 puan)
İlk kontrole buğraya Bi git dene canım kesinlikle oradan iyi hem yakın bura hem çok kalabalık değil doktor bnce iyi Bi dene canım :)

650,206 soru

3,424,105 cevap

4,256,151 yorum

183,749 üye

...