0 oy
470 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (43 puan)
Kızlar 29+6 haftalık hamileyim 3-4 gündür bebegim fazla hareket etmiyor tatlı falanda yiyiyorum tık yok ama vücut olarak çok iyiyim doktora gidip gitmemekle kararsızım. Bu haftalarda normal mi hareketlerin azalması
Gebelik haftası 29+6

3 Cevap

0 oy
(599 puan)
28 haftalıkken benımde çok hareket etmedi bende korktum ağlaya ağlaya sağlık ocağına gittim kalbını dınledıler rahatladım. Oradakı ebe açmı kalıyorsun dedı. Aç kalma suyunu bol tüket. Bırde cok hareketli biriysen coxuk o zmanda az hareket eder dedi. Randevuyu erkene almıştım ben doktora gittim Ultrasyon da baktı hareket etmedıı çıkokata yemiş gitmiştim. Ama hersey normal demişti doktor. Yınede bı sağlık ocağına veya doktoruna bı gıt danış  göster derim. En azından için rahat eder. 
(43 puan)
Biraz aç kalıyorum birşey yiyesim gelmiyor ondan olabilir demek ki
Bende ravdevumu erkene alayım en azından için rahat etsin teşekkürler yorum için
(1,587 puan)
26 haftaligim dünden beri doğru dürüst hissetmedim. Umarım hersey yolunda dir
-Reklam-
0 oy
(2,011 puan)
canim 33+6 benim yemin ederim sana Birgün hissediyorum birgun hissetmiyorum panikle acile gidiyorum bir sorun yok normalde benim bu haftalarda çok hareketli olması lazım ama değil korkma yani
(43 puan)
3 4 gün öncesine kadar çok hareketliydi şu bi kaç gündür azaldığını hissettim panik oldum. Bir de ilk hamileligim ister istemez en ufak şeylerde bile korkuyorum :))
0 oy
(970 puan)
Canım haftamız aynı. Benimki normalde çok hareketli ama 2 3 gündür durgunlaşıyor. O zaman sağa yatıyorum sola yatıyorum sırt üstü falan illa hareketlerini hissedeceğim bir pozisyon buluyorum. Hareket ettiğinde de eskisinden daha sert hareketleri bunu fark ettim bazen canım yanıyor. Açken ve iş yapınca durgunlaşıyor bebekler. Bu aralar sık yiyip dinlen bebeğinle konuş sesine de tepki verir.
(43 puan)
Teşekkür ederim dediğinizi yapacağım :)

İlgili bir soru bulunamadı

652,857 soru

3,434,635 cevap

4,267,896 yorum

184,504 üye

...