0 oy
271 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (901 puan)

Kızlar şükür bügün tam 11 hafta olduk dün bugün iyi hissediyorum yeme isteğim arttı acıkıyorum artık bulantım azaldı normalmi daha 12 hafta olmadık tedirgin oluyorum meme hassasiyeti zaten daha 8 haftada gitti ama meme uçlarım şişkin değişik ilk gebeliğim herşeyden ay niye böle iyiyim niye iyiyim kötüyüm niye kötüyüm :D ne yapıcaz bilmem benimle aynı haftada olan hanımlar varmı sizde nasıl değişiklikler var bir de akıntım beyaz koyu kıvamlı oldu 

Gebelik haftası 11

4 Cevap

0 oy
Akıntın normal canim benimde o haftada cok akintim oluyodu doktoruma sormustum beyaz kremsiyse normal gebelik akintisi demisti istahim benim hic kapanmadi simdiye kdr cok sukur bulantinin azalmasi normal ben mesela oyle bulantiyi az hissettim hep simdi hic yok şukur Allah m saglikla almayi nasip etsin kucagimiza :)
(901 puan)
Amin canım inşallah bulantı bi gelio bi gidio ama açlık hissediorum artık hiç iştahım yoktu yiiyorum şimdi şükür
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Canimbende 11+3 um..benim basta hic meme hassasiyetim olmadi ne sislik ne agri..yanlis hatirlamiyosam 7. Haftadan sonra basladi hala agrili ve sis..10. Hafta tamamen kesilen kasik agrilarim biraz yorulunca yada hareketlendigimde hafiften hissetirmeye basladi...cok fazla meyveye duskun oldumm.6. Haftadan itibaren bulanti hapi kullaniyorum dun aksam 2 yerine 1 alip deneyeyim dedim sanirim bulantilarim gecmeye baslamis cok cok hafif yokladi cok sukur..karnimda siskinlik var ve semsert sabah kalkinca daha inik ama belirgin aksam daha da sis.ben cok zayif hamile kaldim kemiklerim sayiliyodu 2.5 kilo aldim ama cok ekmek tuketiyorum isteyerek aldim birazda..tuylenmelerim artti..daha kisa surede uzuyorlar..uyku olayina girmeyeyim gece zor uyuyup sabah zor kalkiyorum gun icinfede uykum geliyor.akinti konusuna bisi diyemicem dusuk riakinden fitil kullaniyorum algilayamiyorim:)
(901 puan)
ay elimden gelse hergün ultrasonla bakmak istiyom bebeğe çok meraklıyım iyimi diye
(2,539 puan)
Ben esime dedimki fetal kalp atisi icin cihazlar var evde kullanilacak el cihazlari alalimmi :)) sacmalama diyo..normalde korkuma bahanelerlw acile gidiyodum gormek icinde simdi artik herkes taniyor :)
(901 puan)
haha bende gördüm zararı varmı acaba öle cihazların
(2,539 puan)
Bilmiyorumki..aile hekimligindede varmis sanirim cihazlar ama 20. Haftadan sonra duyuluyomus onlarda..20. Haftamdan sonra onlarda kovar artik :)
0 oy
(14 puan)
Merhaba brnde 11+3 gunluk gebeyim. Dusuk riskim  vardi ilac kullanıyom   onun dışında  meyveye cok tuketiyrum. Istahszlik var bende de mide bulantısı da arada hissettiyo kendisini. Bu arada bende cok siskinlik oluyo akşamları  sabahlari daha normal  bu sekilde saglikla sihhatle bebeğimizi kucagimiza  almayi nasip etsin rabbim:)
(901 puan)
ay inşallah canım bendede şişkinlik var karnım çıktı gibi ama değil şişkinlik o
0 oy
(445 puan)
Canım her hamile farkli şeyler yaşıyor hamilelikte mesela ben 3 ay boyunca hic yemek yiyemedim kusmaktan agzimdan kan geliyordu ama ayni haftadaki arkadasimin istahi acilmisti baya hepsi sana özel olacak yasadiklarinin simdi 37.haftadayim bunu cok iyi anladim her bebek her anne farklı
(901 puan)
İyi olsunlarlda en önemlisi o canım herşeye razıyız
(445 puan)
Evet canım herşey omlar icin stres yapma

İlgili bir soru bulunamadı

656,994 soru

3,450,586 cevap

4,286,635 yorum

185,574 üye

...