0 oy
185 göst.
Doğum kategorisinde (204 puan)
Kızlar 10+2 deyim 2 gündür kasıklarım da ve vajinamda ağrı oluyor arada karnıma vuruyor dayamilmicak gibi değil ama insan tedirgin oluyor hu haftalarda normal mi? 
Gebelik haftası 10

4 Cevap

0 oy
(107 puan)
Canım galiba normal haftamız aynı benimde oluyor öyle ağrılarım bebek büyüyor falan ondandır diyenler var ama kötü bir durum değildir diye düşünüyorum
(204 puan)
Iç karnin geniş değilse çıkabilir canım. Bebiş olabilir Yani geçmiyorsa:)
(107 puan)
Ay valla hiç bilmiyorum ama inşallah bebişdir
(223 puan)
Bende 10+2 yim bende de ara ara kasık agrısı oluyor Rahim de sızı gibi Bi agrı oluyor
(204 puan)
Bende de aynı şekilde O zaman gönlümüzü ferah tutalım bebislerimiz büyüdüğü için oluyordur herkeste aynı olduğuna gore:)
(223 puan)
Aynen sağlıcakla gelsinler yavrucaklar
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Benim 10 hafta haric diger haftalarda hep oldu.11. Haftadayim ara ara basladi.mesela gebeligimden beri oturamiyorum5 dakika sonra kasigima ve rahmime agri vuruyor 
(204 puan)
Hmm normal o zaman bu haftalar da diye düşünüyorum
0 oy
(506 puan)
Bende 10. Haftamdan beri aynıyım. Hatta çoğu zaman kıvranıyorum. İki farklı doktora gittim. Hiçbişey yok. Değişiyo demekki kişiden kişiye. Şuan 17. Haftamdayım. Hala sancılarım çok. En son gaz sancısı dediler. Kimisi bebeğin eşi aşağıda felan dedi ama baktırdım oda değil. Doktor bişey yok diyosa korkma. Bende öyle yapıyorum. Benim bebeğim kız. Kız çocuklarında oluyo böyle diyo annem hep. Belki ondandır.
(204 puan)
Oyyy rabbim bana da bi kız çocuk nasip eder inşallah sağlıklı olması temennimiz ama gönülden de kız geçiyor:) herkeste oluyormuş bu haftalarda normal diye düşünüyorum o zaman :)
(506 puan)
Bebeğin eşi aşağıda felan olabilir mi diye bi sor doktoruna. Değilse gönlün rahat olsun. Rabbim gönlüne göre versin. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
(204 puan)
Inşallah değildir sorucam kontrolümde teşekkür ederim:)
0 oy
(3,331 puan)
Normal bebek tam anlamıyla tutunmaya basladi. Ben de 11 haftayim ayni şeyler bende de var bacaklarım hafif kasilmaya özel bölgemde cok rahatsiz edici değil ama nasıl anlatsam içten bi damar çekilir gibi hafif sizi var magnezyuma başlıyorum bacak arasındaki ağrılara da baya faydası oluyor
(204 puan)
Evet evet aynı belirtiler var bende de :) bende kontrolümde isticem faydası oluyorsa ne güzel:) şuan hergun sade soda içiyorum ben :)
(3,331 puan)
Bende içiyorum ama genede yeterli gelmiyor magnezyum Demir hamilelikte çok önemli. Çünkü magnezyum eksikliğinde bebek büyüdükçe rahim kaslarında ve beldeki güç artıyor ve kalici bel ağrısı ve bacak arası agrizi olabiliyor. Demir eksikliği de dış sac dokulmelerine neden oluyor ne kadar erken başlanır ise o kadar iyi oluyor.

İlgili bir soru bulunamadı

651,109 soru

3,427,659 cevap

4,260,221 yorum

184,032 üye

...