0 oy
564 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
kapalı
Arkadaslar biaz süt alib uzerine biazda  idrar ekleyib biaz bekledikden sonra çürürse kiz hic bi şey olmazsa erkek oluyor diyorlar bunu deneyen varmi ?Sadece merak ediyorum dogru cikiyor diyolar 

Bide sodanin uzerine idrar damlatinca kopururse erkek kopurmezse kiz  

cok merak ediyorum cinsiyeti bilenler deneye bilirmi bakalim dogrumu?

Lutfen ay bu donemde bu usulmu kaldi falan filan diyenler okumasin, yorum yazmasin.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(6,097 puan)

Ama bunlar da gerçekten eskidi:)

Yalan bu arada, daha dün biri için karbonat denedim, hatta eşimle denedik. Benimki köpürmedi eşiminki köpürdü, benim kızım olacak eşimin oğlu demek ki :)))

Bebeğimiz erkek bu arada, tutmuyor yani inanmayın hiçbir bilimsel yanı yok bunların. 

(591 puan)
Tövbe estafurullah yaa nimetin üstüne işemek ne demek ya allahım post kapanmış bende senin yorumunun altına yazdım yavruağzi :)))
(6,097 puan)
Hiç sormayın ya, biz de arkadaşı trollemek için eşimle birlikte yaptık ki anlasın erkekte de köpürme oluyor bir anlamı yok yani :)) Biz süte kıyamadık tabii, karbonat daha endüstriyel geldi :))
Suyu çok içen kişinin idrarı seyrek olur, köpürmez. Suyu az içen de asidik olur karbonat gibi bazik bir maddeyle köpürür. Olay bundan ibaret ama konuyu cinsiyete nasıl bağlamışlar bilmiyorum :)))
-Reklam-
0 oy
(393 puan)
Ben karbonat ve yuzuk testi denedim cinsiyet öğrenmeden 2side kiz cikti bende doğru cikti :)
0 oy
(469 puan)
düzenledi

Bu yazdiklarini değilde masak bıçakve yüzük testini denedik o zamanlar haftam çok küçüktü erkek çıkmıştı ve gerçekten bebeğim erkek :D

654,895 soru

3,442,331 cevap

4,276,476 yorum

185,031 üye

...