0 oy
148 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (859 puan)
ben normalde özele gidiyorum ama tahlillerde devlete yaptırmayı düşünüyorum lakin kafamda şöyle bir soru var ikili tarama olsun üçlü tarama olsun devletteki doktor sadece onlar için gittiğimde bakar mı yoksa hastası olmadığım için benimle ilgilenmez mi
Gebelik haftası 7+2

1 cevap

0 oy
(47 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
İlgilenir bende oyle yaptim. İstanbulda ikili testi goztepe sehir hastanesinde, detayli ultrasonu kartal eah  hastanesinde yaptirdim. Detayli icin once normal kadin dogum doktoruna muayene oldum ve muayenede ayrintili ultrason istedigimi de soyledim. Bilgisayardan ismini listeye ekliyoruz(uzmanlik gerektiren bolumlerde randevu alabilmek icin bilgisayardan sevk gibi bisey yapiyorlar) dedikten 15 gun sonra mhrs den perinatolojiden randevu aldim. Hemen randevular doldugu icin surekli mhrsden randevu var mi diye kontrol etmen gerekli.  
(859 puan)
çok teşekkür ederim
(859 puan)
perinatoloji ne için acaba
(47 puan)
Perinatoloji riskli gebelere bakan bolum aslinda.  Zeynep kamil hastanesi riskli gebelere bakiyor diye biliyorum. Ben kartal eah de yaptirdim. Riskli gebe degildim. Ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum dedim.perinatoloji ye yonlendirdiler.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,054 soru

3,427,393 cevap

4,259,922 yorum

184,012 üye

...