0 oy
727 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (472 puan)
Merhaba kızlar 36+2haftayız doktorum bugün sezeryan yada normale karar vermeliyiz dedi çünkü benim 27 haftadan beri erkem doğum riskim vardı ve ilaçlarla yatmakla bu haftalara geldik şükür üstüne birde gelişin geriliği eklenmişti ne düşünüyorsun dedi siz bilirsiniz dedin koyun gibi %))))) neysr taktı eldiveni kalbim pıt pıt hatta kütt derin nefes al ve sal kendini kızlar derin nefes aldım saldım kendimi o an orata konstre olmadım soru sordum kafamı dağıttım ve rahat bıraktım kendimi inanın hiç ama hiç bir şey hissetmedim yaklaşık 1 dk yakın sürdü bunun sebebi ise 12 yıllık vajinusmus hastası olmam:((ve bu durumun daha 1 yıl önce közüldü ve hamiliğimin başından beri hiç cinsel ilişki yaşanmadı  buna rağmen eğer ben bunu rahat atlattıysam herkes atlatır çatı muayenesi acısı doktorla değil kendimizi kasmamızla alakalı rahat olun korkmayın ben atlattıysam herkes yapar emin olun korkan lar için yazmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :))) 
Gebelik haftası 36+2

2 Cevap

0 oy
(78 puan)
Bende ayni durumdaym sizinle ama ben rahat olamadim maalesef insallah darisi diger arkadaslarin basin:)
(472 puan)
Ay sorma ben çok korkuyordum durumundan dolayı ama artık nasıl bir güven geldiyse baba doktorum bile vajinusmus olmamış hastalar bile senin kadar rahat değil :)))
(78 puan)
Ahh ahh ben bi bagrdm doguruyorm sandilar:)
-Reklam-
0 oy
(386 puan)
Geçmiş olsun canım. Ben almanyada yaşıyorum ve her ay doktora gidiliyor burda. Her gidildiğindede bu çatı muayenesi dediğiniz, parmağıyla kontrol edilen muayene her seferinde yapılıyor ve sexten kötü değil, hatta hiç kötü değil. Türkiyedeki bazı bacılar anne adaylarını korkutmaktan başka hiçbirşey yapmıyorlar
(472 puan)
O dediğin doğru kötü tecrübeler korlutıyır  ne yalan diyeyim bende buradaki yazıları olurken çok korkmuştum :))
(386 puan)
Eskiden çok çatı muayenesi postları görürdüm ve merak ederdim, halla halla neymiş acaba bu çatı muayenesi kadınların bu kadar canını niye acıtıyorlar ki diye düşünüyordum. Meğerse doktorun parmağıyla kontrol etmesiymiş. Yukarda dediğim gibi sexte kocaman şeyi sokuyorlar ondan korkmuyorlar ama bir parmağa korkuyorlar ve korkutuyorlar.
(64 puan)
Valla bende hep merak ettim nedir diye e seks daha çok acıtıyorsa yemişim parmağı
(386 puan)
:) aynen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 811 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

648,792 soru

3,418,900 cevap

4,249,804 yorum

183,382 üye

...