0 oy
508 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (559 puan)
düzenledi

 Avakado meyve kızlar genelde salatasını yapıp yiyorlar ama soyup doğrayın üzerine pekmez döküp karıştırın yiyin şahane oluyor .................Avakado, vücutta toksik maddeleri etkisiz hale getirerek, yaşlılığa yol açan zararlı maddeleri yok eder. Dolayısıyla yaşlanma sürecini yavaşlatarak hastalıkları önlemede önemli rol oynar.

İçeriğinde bulunan protein, mineral ve vitaminler küçük çocukların ve hamile bayanların dengeli ve sağlıklı beslenmelerinde çok gerekli olan maddelerdir. Avakado, vücudun karbonhidrat, protein ve yağ metabolizmasında düzenleyici olarak görev yapar.

Avakado tam olgunluğa toplandıktan sonra erişir. Lezzetini anlamak için olgunlaşmasını beklemek gerekmektedir. Avakadoyu hemen tüketmek üzere satın alacaksanız, yumuşak olanı seçmeniz gerekir.

Yüksek besin değeriyle bilinen avokado yeşil kabuklu, yenilen kısımları açık yeşil, iri çekirdekli bir meyvedir. Genel olarak Akdeniz iklim kuşağına dek olan bölgelerde yetişir 

1 cevap

0 oy
Bu sabah kahvaltıda yedim ara ara yiyorum gerçekten faydalı her haltı canı çekenler için söylüyorum olurya daha önce yemediniz ama canınız çekti sizin deyiminizle aşerdiniz aşermeyin :)) tadı hayallerinizdeki gibi değil
İlk kez yiyenler iğrenççç diyor hayır şu eşi şehir dışında olup kaynanasıyla oturup veya parası olmadığı için alamayan tipler ağlamaya başlamadan yazayım dedim :))) özelliklede şu deniz isimli kullanıcı kaynanasıyla yaşıyormuş da isteyemiyormuş kendisi hamile değilmiş ama hamileleri düşündüğü için yiyecek paylaşanlara saldırıyor :)))
(559 puan)
:)) benim eşimde öle nesini seviosun dio bir yemek kaşığı yedireyim dedim midesi bulandı :))
Ne kafalar var ya :)))
(559 puan)
Ama ben yazdım ya canı çekicek okumasın die :)))
Yok tatlım o başlık atılmadığı zaman neden başlığa yazmadınız derler yazdığınızda da merak ediyoriz açıyoruz derler millet dengesiz memnun etmeye çalışma imkansız :))) iyi bişey yapmışsın boşver bebeğe de faydası var hemde çok bilgilenen olur.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 466 göst.
0 oy
6 cevap 700 göst.
0 oy
1 cevap 281 göst.
8 Ekim 2022 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Annemannem (617 puan) sordu

644,112 soru

3,402,050 cevap

4,229,399 yorum

182,156 üye

...