0 oy
1,948 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Merhabalar 39+3 haftamdayim ve ilk gebeligim doğum sancısı ilk nasıl anlaşılır detaylıca bilgi verebilir misiniz ?Nasıl bir ağrı? Nasıl başlar ve devam eder ne kadar süre sonra hastaneye gitmeliyim ? 
Gebelik haftası 39+3

6 Cevap

0 oy
(436 puan)
Belden kasıklara vuran bir ağrıymış. Ben de 39+0 ım şuan ve bekliyorum. Ya da nişan geliyormuş sümüksü kanlı bir akıntı ya da direkt su. 
-Reklam-
0 oy
adet sancisi gibi giderek artar 
(22 puan)
Benim öyle şuan adet sancısı gibi karnımın altından kasiklardan bacaklarıma vuruyor ve aşağıda cok baskı var çocuk haraket ettikce  yanıyor sanki afedersiniz ishalimde  var bugün bütün gün iyice artti emin olmak için soruyorum acaba doğum sancısımi öyleyse yine sancim çoğalanq kadar gitmem hastaneye ama hazırlıklı olmak için soruyorum detaylı
canim olabilir surdan anlarsin bu sanci devamli olmaz yani bende oyle olmadi ilk agrir durur sonra yine gelir duzenli geliyorsa dogum sancisidir bir saatte bir yarim saatte bir diyerek gir gide sure kisalir..
0 oy
(113 puan)
İshal sorunun varsa acile gitmeni tavsiye ederim son hafta hiç riske atma mutlaka uzmana danışın 
(14 puan)
Merhaba bende 40. Haftadayım şuan 2 gündür ishalim var tehlikeli bi durum mu?
0 oy
(1,287 puan)
Bn çıkan sancıyı da fazla hissetmiyorum kasiklarim da çok hafif ağrı varmış gibi geliyor ama nts de sancı çıkıyor sanırım ağrı esigim çok yüksek ağrılar siklasirsa haber ver dedi doktorum ama ağrıları çok hissetmiyorum hissetmeyip sık sık olduysa nasıl anlicam hiç bilmiyorum.. 
(288 puan)

Merhaba canım...ilk doğumum 40+5 günlükken oldu,ben yaşadıklarımı özet geçeyim inşallah faydam olur..ilk hamileliğimde 7 aylıkken yalancı sancılarım başladı düzensiz olduğu için biliyordum yalancı sancılar olduğunu o yüzden doktora gitmedim sancım var diye,ve sadece kasıkta oluyordu,doğum zamanı geldiğinde ise bı gün öncesinden başladı sancım diğer günün sabahina kadar sürdü 2-3 dakka 1 gelinceye kadar hastaneye gitmedim 2 dakka bir gelince gittim artık sabah 7de ama suyumda gelmedi açılmamda hiç yoktu,sabah erken olduğu için ordaki bitane ebe eve gönderdi şuan kimse yok eve git sıcak suyla duş al saat 10da gel dedi,10da tekrar gittim bu sefer doğuma aldılar suni sancı taktılar sabah 10dan akşam 20:50ye kadar suni sancı yedim sonea doğumu başlattılar suyum gelmediği için bı çubukla patlattı sonra kızım doğdu bu kadar...suan35 haftalık oldum bu sefer neler olacak bilmiyorum.

  -duzenli aynı saatlerde geliyorsa.

  -kasiginla beraber belinde feci şekilde ağrıyorsa 

  -sancilarin giderek şiddetleniyorsa.doğum zamanı gelmiş

 demektir..

-ayrıca doğum başladığında suyun gelecek diye bişey de yok kimisinde geliyor kimisinde gelmiyor,suyunun gelmesini bekleme sancıların artarsa..


Hayırlı olsun diyim şimdiden ❤️


0 oy
(238 puan)

Belinizdeki kasiklarinizdaki agri ishalden kaynakli da olabilir ama sanciniz sadece ayni dozda devam eden bir agri seklinde degil de  devam eden agrinin yaninda gelip giden kasilmalar seklindeyse o zaman ishaliniz doğum sureciniz baslandigindan dolayi olabilir Dogumdan once vucut bagirsaklari bosaltmak için ishal yapiyor.. Uzunca  bir dus alabilirsiniz ( dogumsa sureci hizlandirir) sonrasinda uzanin dinlenin dogumsa sizi zaten her turlu uyandirir ins kolayca saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza..


0 oy
(701 puan)
Kasılmaların düzenli bir şekilde gelmesi 10dk 5dk arayla 5dk inmeden takip et hastaneye git 

652,052 soru

3,431,414 cevap

4,264,199 yorum

184,292 üye

...