0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (793 puan)
İyi günler hanımlar ben 11+3 günlük gebeyim ama ulturasonda 12+0 çıktı birde kalp atışı 175 bpm çıktı sizce iyi midir? 

2 Cevap

0 oy
(1,617 puan)
doktorunuz zaten bir problem olsa söylerdi. neden kalp atış hızına takılıyorsunuzki? burda kimse doktor değil, ne diyebiliriz iyi kötü. bir kaç günlük ileri veya geri çıkması da önemli olmuyor zaten. 
(793 puan)
Hanımefendi yardımcı olacaksanız cevap verin, çemkirecekseniz değil. Üstelik size ne ne sormak istersem onu sorarım. Kimseye karışmaya hakkınız yok. Evet doktorum bir sorun yok dedi ama belki yine de ekstradan duymak istediğim birşey olacağı için sormuş olamaz mıyım? Bu nedir ya sırf konuşmak için konuşuyorsunuz. Başkalarının hayatına müdahale edeceğinize önce kendi davranışlarınıza müdahale edin.
(1,617 puan)
aaa maşallah çocuğun önden gidiyor duymak istediğiniz muhtemelen. kendinize sorun arıyorsunuz resmen. kimsenin hayatına da müdahale etmedim, hakkım da değil. nasıl davranacağımı da biliyorum. doktorunuz sorun yok dediyse burda doktorculuk oynamanın anlamı ne?
(793 puan)
Hanımefendi Allah yazma yetisi vermiş ama keşke okumayı da siz akıl etseymişsiniz. Alt sordu verdiğim cevaba baksaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Resmen başkalarının mutluluğuna tahammülümüz yok, yazık hemde çok yazık.
(1,617 puan)
tek tek sizin sorunuza gelen yorumları okuyacak kadar boş bir insan değilim. yazma yetisi de allah vergisi değil sonradan öğrenilen bir yetenektir, okuma olduğu gibi. ama düşünme allah tarafından verilir, keşke siz de biraz kullanabilseydiniz. benim size söyleyebileceğim tek şey allah inşallah başka dert vermez. iyi günler.
(793 puan)
İnsanlara iyi temennilerde bulunmayacak kadar yorucu bir insansınız. Allah sizin de yardımcınız olsun. İyi günler
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Ne kadar guzel bebeginizin gelisimi onde gidiyor.arkadasiminkide hep 2 hafta onde gidrrdi dogdu masallahi var simdi.
(793 puan)
Maşallah maşallah Allah sağlıkla bağışlasın inşallah doğrusu bazı arkadaşlar kalp atışının değerine göre bebeğin cinsiyet tahminini yapıyorlardı onun için de sormak istedim :)
(2,539 puan)
Ben bugun 12. Haftama girdim ne soylediler ne.dinlettiler:)) 9. Hafta bir prof gittiydim dedimki dinleyebilirmiyim ritimli iste dinlemene gerek yok dedi.rabbim saglik versin insallah carsamba ikili testte saglikla dinlerim
(793 puan)
Canım ben sadece rutin kontrole gittim, çok şükür bebeğin Birşeyi yok dedi kalbini dinletti, 2 li tarama testini teklif etti, bende doğrusu sonuç ne olursa olsun benim için birşeyin değişmeyeceğini söyledim ve kabul etmedim. Öyle yani canım decavite folik asite ve balık yağına başlayacağım bugün öyle iste canım benim :)
(2,539 puan)
Bana secenek sunmadi canim.direk ikiliyi yaptir gel dedi kagidi verdi elime :) insalllah saglikla atlatiriz
(793 puan)
Yok canım bana da yaptır dedi bende yapmak istemiyorum dedim. Çünkü sonuç ne olursa olsa benim için değişmeyecek kendimi üzmeye gerek yok :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eslemo (36 puan) sordu
0 oy
1 cevap 71 göst.

653,706 soru

3,437,840 cevap

4,271,236 yorum

184,716 üye

...