0 oy
393 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
düzenledi
26 haftalık gebeyim akşamları karnım patlayacak gibi oluyor nefes almamı çok güç hale getiriyor çok zor uyuyorum bunu yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 26+1

4 Cevap

0 oy
(224 puan)
Bende aksam yemekten sonra o patlayacak gibi his oluşuyor az yesem bile ayni sey oluyor ama uykumu etkileyecek kadar olmadı henüz.  Nefesimi bazen etkiliyor
(47 puan)
Daha erken haftalarda gebeliğiniz sanırım, çünkü başta benimde öyleydi ama şimdi çok zor doktorum rennie kullan dedi ama bakalım.
(224 puan)
Ben 25+2 yim cok fark yok aramizda
(47 puan)
O zaman reflü olmamışsın ne mutlu sana
(224 puan)
Bu o anlama mi geliyor bende cok sevindim o zaamn
-Reklam-
0 oy
(2,003 puan)
Normal sanırım bende öyleyim sabah rahatim gun icinde başlıyor aksama şişiyor karnım baya büyük oluyor ama sabah eser kalmiyor:)haftam 25+5
(47 puan)
Aynen işte böyle oluyor :) ben bu kadar iyi anlatamazdım valla :D reflü oluyor bebek büyüdükçe sanırım o yapıyor böyle. Çok teşekkürler cevap için :)
(2,003 puan)
Rica ederim canım  yani saglikla gelsin bebislerimiz de siselim yeterki"))
0 oy
(576 puan)

Ben de öleydim. Ki ben bunu daha erken haftalarda yalamaya başlamştım 10dan sonra hafif hafif başladı 14 15 16 17de pik yaptı. Ama 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum rahatladım biraz. Gaz hazımsızlık şişkinlikten ölüyordum. Gören doğuma az mı kaldı diyordu. Oğlumda hiç böle bi şikayetim yoktu. Bu gebelikte bu şikayetlerim çok oldu. Hazır paket bi bisküvi bile hazımlık yaptıgına karar verdim.

Bak şöyle yiyorum

Sabah bolca salatalık domates biber (söğüş içine tuz zeytin yağı kuru nane ve limon sıkıyorum) yanında da peynir yiyorum 1 dilim ya da 2 dilim kepekli ekmek. Bu kadar. İnan doyuluyor. Yemeklerde de sebze yemeği daha çok tercih ediyorum. Etten soğudum ama gene arada yemeye çalışıyorum. Meyve de az yiyorum. Çünkü hemen hemen her meyve gaz yapıyor. Yoğurt süt kullanmıyorum gazdan dolayı, işte peyniri bol yemeye çalışıyorum. Ay çok uzun yazdım 8-)

Kısacası yediklerine bir dikkat mi etsen :)

(47 puan)
İnanın yediklerimin saydıklarınızdan pek bir farkı yok korkudan doğru düzgün yiyemiyorum zaten o kadar rahatsız ediyor beni karpuz yemeye başladığımdan beri bir tık daha rahatim bakalım rennie şurup kullaninca nasıl olacak cevabınız için teşekkür ederim :)
0 oy
(731 puan)
Sen bide 30lari  gör uyuyamiycaksin  bile zombi gibiyim  hamileliğimi çok ama çok seviyorum  ama bi an önce doğursam da diye can atıyorum  uykusuzluk  beni mafetti doğumdan sonrada  bebeğim  uyumazsa yedik naneyi

651,926 soru

3,430,819 cevap

4,263,472 yorum

184,255 üye

...