0 oy
250 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (662 puan)
Kabız olmuyorum olsam bile bir gün sürüyor. 20 haftalığım öyle bir derdim șuan yok çok șükür fakat bu normal mi? Herșeyin güzel olduğunu beslenmeninde dahil gösterir mi kabız olmamak? Hani her gebenin karsilastigi birsey benmi anormalim diyorum :)
Gebelik haftası 20

4 Cevap

0 oy
(485 puan)
Sorun olmayıp sorun olmamasını takmak tam bir hamile psikolojisi gerçekten. Keyfini çıkarınilerleyen zamanlarda yaşarsınız nasıl olsa. Daha bugünün yarını da var :))
(662 puan)
Çok zor :/ hamilelik psikolojisi
(485 puan)
Bu arada benim ilk hamileliğimde hic kabızlık şikayetim olmadı. Normalde tembel bağırsaklarım kabızlık sık sık yaşarım. Ama ilkinde çok rahattım bol su içerek. Ikincide şimdi iki uc günde bir gidebilirsem iyi diyorum. Yine bol su içiyorum ama epey hareketsizim.
(662 puan)
İște ben bir nevi oyüzden sordum suyu zorla içiyorum ama bir sekilde sıvıyı alıyorum evet bir su gibi olmuyor ama aklıma geldikcede suyumu iciyorum. Hamile kalmadan once susuz yasiyordum resmen terleme yok yazin cok terlersem susadigimi hissederim kisin hic su aramam hal boyle olunca nasil kabiz olmuyorum diyorum bende. Ama cok cay iciyorum. Hayatimda su diye birsey yok ama hamile kalinca mecbur iciyorum bazen unutuyorum cok sacma kiziyorum kendime cok hatta
(485 puan)
Demekki bağırsakların iyi çalışıyor. Çalışmasa sorun olurdu. Biz ailecek kabızlığa çare düşünüp duruyoruz. Kızım bile şuan kabız. Doktora götürucem haftaya. Ne yaptımsa düzeltemedim.
-Reklam-
0 oy
(126 puan)

Aynı haftadayız bende kabız değilim  ;)) 18 hafta gittiğimde dokurum sordu kabızlık varmı diye çok şükür yok :D

(662 puan)
Valla hersey yolunda herhalde :/
(126 puan)
Inşallah öyledir bu zamanada çok tedirginim;(
0 oy
(599 puan)
Olmamak için de dua et canım. Bazen karnımda öylr bi ağrı oluyor kı gece uyanıyorum. Ama ilerleryen zamanlarda rahım büyüdükçe Bağırsaklar yukarı doğru buraz sıkışacak o zmm olada bılırsın. Az az yememe rağmen yınede oluyor bende. Suyu da bol tüketiyorum. İnşallah doğuma kadar olmaz sizde. 
0 oy
(291 puan)
Bence mutlu olmalısın 20haftalik hamileyim ilk öğrendiğim günden beri kabızlık kullanmadığım sey kalmadı erik kayısı kefir probiyotik yoğurt süt incir ve en az 3 litre su içiyorum yine yok Dr şurup verdi tık yok arada çok zorlanıyorum lavman yapıyorum küçüklerden ağlayarak vc gidiyor um 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 940 göst.
0 oy
6 cevap 379 göst.

651,136 soru

3,427,767 cevap

4,260,356 yorum

184,036 üye

...