0 oy
1,023 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (165 puan)
Kızlar sorum yukarıda; hemen doğurur doğurmaz doğumhanede bulunuyor mu çocuk doktoru yoksa doğduktan sonra servise çıkınca mı gelip bakıyor. Özel hastane de gerçekleşecek doğum. Ayrıca ilk doğunca aşı yapılıyormuş bebise onun için aşı kartı veriliyor mu? 
Gebelik haftası 32

7 Cevap

0 oy
(42 puan)
Servise çıkınca bakıyor canım
(420 puan)
Evet hastaneye göre değişiyor. Ben doğum yaparken cocuk dr da bekliyordu doğumhanede.
(165 puan)
Normal rutin kontrol mu peki kuzum yüzeysel olan. Yoksa bu ortopedik muayene işitme falan da yapıyor mu acaba
(420 puan)
Yok onları yapmıyor genel muayene yaptı işitme vs değilde gözlerine baktığını gördüm mesela ama o an herseyi de göremedim.
(165 puan)
Anladım canım o an yapılmazsa zaten hiç yoktan taburcu olurken göstermekte fayda var ❤️
(42 puan)
Bilmiyorum gercekten onu kizimda biz servise çıktığımızda doktor gelip iyice muayane etmişti
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan)
Evet canım asi karti veriyor sende o kartla 5. Günde 2. Topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorsun 
(165 puan)
Topuk kanı sadece bir kerelik mi alınıyor yani ben yaptiramam dayanamam tabi de ancak eşim ya da annem durabilir
(1,132 puan)
2 kez canım ilki hastaneden çıkmadan 2. Si doğduktan 5 gün sonra sağlık ocağında
(165 puan)
Ay iyi o zaman yine Allah'ım herkese de benim bebikime de sağlıklı ömür versin de ben hiç dayanamazdim neyse ki annem yanımda olacak o süreçte ☺️ teşekkür ederim canım
0 oy
(965 puan)
Ben ilk doğumumu acıbadem de yaptım. Doğum hanede bir köşe yapmışlar çocuk doktoru benimle aynı odada köşede anında kontrol etti gözüm de gördü sonra da hemşire giydirip aşı yapmış aşı kartının aslını sağlık ocağı veriyor ama hastane de aşıya ve diğer iğnelere dair belgeler verdi. 
(165 puan)
Aaa ne güzel peki genel rutin kontrol mu canım yani bu muayene yaptıkları yüzeysel mi yapiyorlar işitme görsel vs var mı acaba
(965 puan)
Canım o an benim dikişlerimi yapıyorlardı çok da dikkat etmedim ama genel kontrol gibi ciğerlerine filan bakıyor bir de büyük Bi alet vardı röntgen gibi. Zaten doğumdan 4 gün sonra tekrar çağırdılar işitme testi filan o zaman yapıldı doktoru tekrar baktı ölçtü sarılık filan için takip ediyor. Sonra 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman benim mesela sütüm yokmuş geliyor sanıyorduk meğer bikaç damla gelip bitiyormuş. Bebek zayıflamış o hafta hemen sarılık başladı mama devreye girdi de tedaviye gerek kalmadan kurtardım.
(165 puan)
Aaaaayy çok geçmiş olsun canım benim❤️ rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeyi nasıl etsin inşallah ❤️ o zaman arada bir göğsümüzü sıkıp kontrol etmek gerek demek ki yoksa gerçekten geliyor sanılır yani.
Hemen cevabının içinden cımbızla kelimeyi seçeyim dikiş dedin sezaryen mi oldun kuzu sen? Nasıl oldun kaç güne kendine geldin bebisnle rahat ilgilendin mi? İlla ki ağrı sızı olur da acaba dayanılmaz bir sancı mi ? ☺️
0 oy
(6 puan)
Benimde doğumhanede yapıldı ilk kontrol çocuk doktoru orada oluyo ozeldi
(165 puan)
Peki kuzu Çocuk doktoru tahlil yapıyor mu?. Yani tahliline göre mi bilgi verir
0 oy
(3 puan)
Benim doğumda çocuk dr hemen orda bakmıştı. Ayrı bir odaya gitmeden. 

Kendi odamıza geçtiğimizde, bi kaç saat sonra hemşire hanımlar geldi aldılar bebişimi ayrı bir odadak vitavimini hepatit a mı b mi ne onun aşısını olmuştu.

Muhtemelen bu hastaneden hastaneye değişir. Benim ki özeldi. 
0 oy
(916 puan)
Doğumda doktor dogurtup çocuk doktoruna vermişti hemen o ilk kontrolleri yaptı k vitamini mi ne vurmuştu galiba hatırlamıyorum onu . Ama bizde doğumda çocuk doktoru vardı hatta o giydirip getirdi bir daha gösterdi doğumhane de bana 
0 oy
(616 puan)
Dogum aninda cocuk doktoru odada bekliyor. Dogar dogmaz bogazindaki mukusu cikartiyor ilk kontrolu yapiyor.dogumdan sonra dikislerin atilip bi 10 15 dk kendine gelene kadar bebek servise goturuluyor detayli kontrolu yapiliyor. Odana cikardiklarinda bebekte giyinmis birsekilde odana getiriliyor. Ozelde oluyor bu soylediklerim.

İlgili sorular

644,046 soru

3,401,752 cevap

4,229,009 yorum

182,130 üye

...