0 oy
463 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,376 puan)
Ciddi anlamda gaz filan değil bildiğin hareket etmesini az da olsa hissediyorum gidip gidip geliyor ilk çocuğumda 20. Haftama kadar zerre oynama vs olmamıştı .

Bu çok erken oldu gerçekten 
Gebelik haftası 11+5

2 Cevap

+2 oy
(500 puan)
Bebek olması imkansız şuan incir kadardır onun kaslarından ne olabilir ki 21 haftalığım bebeğim uzanmadan hareket edemiyor daha düşün karın nabzı olabilir bebekle alakası olduğunu zannetmiyorum 
(1,376 puan)
Bebekmis canım hastaneye gittiğimde doktoruma sordum normal oynamıyor tabikide gidip geliyor onu hissediyorum doktorumda 2. Gebelik olduğu için hissetmen normal gelişim olarak da önde duruyor bebek dedi
-Reklam-
+2 oy
(6,101 puan)
Kimse kırılmasın ama pek mümkün değil bu haftada. İkinci gebelik olduğu için yine erken hissedebilirsiniz hareketleri ama bu haftada biyolojik olarak mümkün değil. Zira bebeğinizin o kadar güçlü kasları yok henüz. Doktor Kağan Kocatepe var onun 14. hafta videosuna bakın isterseniz tam da bu konuya değiniyor. 
(814 puan)
Kırılacak birşey yokki gerçekleri diyorsunuz bu haftada bebek daha yeni bebeğe benzemeye başlıyorki kas yapısı bile daha yeni oluşmaya başlıyor bazen anneler bağırsak haraketi, damar atması ve rahim gevşemesi haraketlerini bebek zannede biliyor ki ikinci gebelik bile olsa zayıf bir hamile bayan en erken 16da hiss eder ki ben bile 17 haftalığım 1-2 gün önce hiss etmeye başladım. Oğlumdada 17 haftalıkken hiss etmiştim onda 48 kiloydum şimdi ise 50 kiloyla hamile kaldım şimdilikte kilo değişmedi.
(6,101 puan)
Aynen öyle, doktorlar da öyle diyor. Keşke hissetsek herkes ister bebeğiyle bu şekilde diyalog kurmayı ama burda gerçekten ilk gebeliği olup hiçbir şey bilmeyen çok fazla aday var onları da yanlış bilgilendirmiş oluruz.
Kırılan gücenen de olabiliyor, herkesin tepkisi aynı değil. 3. hafta kalp atışı duyduğunu iddia eden biri vardı, tıbben mümkün değil ama nasıl inandıysa artık bu yalana :)) Mümkün değil diyen herkese de ateş püskürüyordu hamileyim ben kalp kırmayın bilmem ne diye :)))
(159 puan)
Canım inanın doğru söylüyor..bende. o haftada  hissettim.. komşular  kız  galiba  dedi..kızlar  erken oynar..çok tekme  gibi değil.. seyirme gibiydi...cinsiyet  kız.  34 haftalık  oldum
(814 puan)
Kız erkek fark etmiyor bunlar içeride hepsi aynı şekilde gelişiyor onun o haftalarda daha kasları yok bir et parçası bile değiller yeni oluyorlar kız olunca noluyor o farklı mı gelişiyormuş? Pardon ama yanlış. Bu denilen hepsi siz dediğiniz bile benim oğlumdada olmuştu amma onun bebek olmadığını doktoruma sorarak öğrenmiştim ha yok siz neye inanıyorsanız inanın o ayrı ama doğru olmayan şeyede başkasını inandırmaya çalışmayın. Bu kadar tıbb insanı bu kadar proföserler yanlış bir bu etrafta bebek o diyenlermi doğru sizce?

648,998 soru

3,419,557 cevap

4,250,783 yorum

183,442 üye

...