0 oy
152 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Merhaba arkadaşlar anti rubella igg 251 , igm 0,490      . Anti cmv igg 17, cmv igm 0.717 cikti . Iggler yuksek acaba bi sknti olur mu deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim . Bi arkadaşımda igg yuksek çıktığı içi doktor avidite testi istemis benden istemedi korktum açıkçası. 

4 Cevap

0 oy
(305 puan)
Hayır cnm igg ler pozitif igmler negatif olması lazım igg bu hastalığı daha önce geçirdiğin vücudunun bağışıklığı olduğunu gösterir ıgm ler ise şuanda bu hastalığı geçirdiğini gösterir yani şuanda hastalık geçirmiyorsun ama daha önce geçirmişsin ve bağışıklığın olduğunu gösterir 
(5 puan)
Benim oyle iste igg pozitif igm ler normal referans aralığında pozitif degil
-Reklam-
0 oy
Canim benimde rubellam pozitif cikmisti sglik ocagimda kanima bakmislardi oyle cikmisti aile hekimim kadin dogum doktoruna goster demisti acil daha sonra ben hastaneye gittim kizamikcik dediler baktilar bebegimde bi sorun cikmadi bendede cok sukur daha once hafif atlatmisim ben gecirmis bitmis Allah m korumus sonsuz sukurler olsun rabbime ama anti rubellan yuksek ciktiysa bi acile gitmeni oneririm hemen cunku kizamikcik bebege bulasma riski var Allah korusun 
(5 puan)
Canim  senin igm n nasildi
Hatirlamiyorum kuzum beni doktora yonlerdirdiler hemen ama sukur bi sknti cikmadi
0 oy
(1,264 puan)
İgm'si yüksek çıktığı için istemiştir aviditeyi. İgg'nin yüksek olması iyi bir şey. 
(5 puan)
Doktor silmiş igm onemli değil igg önemli demis  . Ondan korktum ben de . Benim igm lerim normal
(1,264 puan)
Allah Allah? Nasıl igm önemli olmaz? İgg leri çok düşüktür, yani hamilelikten çok kısa bir süre önce geçirmiştir hastalığı, ondan emin olmak istemiştir doktor. Tahmin yürütüyorum.
Yine de dediğim gibi, igm şu andaki enfeksiyonu, igg bağışıklığı gösterir. O yüzden igm düşük, igg yüksek olmalı. Diğer arkadaşlar da öyle yazmış zaten.
(5 puan)
Igg si 500 ,igm 8 cikmis ikisi de pozitif cikmis . Igm yi silmiş igg için avidite  test istemis beni de korkuttu seninde igg n yuksek  sen de test yaptır diye ama benim igm negavite yani tek igg yuksek
(1,264 puan)
İyi de arkadaşınızın igm'si yüksek zaten, 8 çıkmış, sorun orda asıl. Sizinki 1'in altında, sizde sorun yok, merak etmeyin. Yani onun doktoru onun igmsi yüksek olduğu için avidite istiyor.
(5 puan)
Anladim canim ben de oyle düşündüm o ısrarla doktor o önemsiz dedi diyince kafama takıldı o yuzden sormak istedim tesekkur ederim için rahatladı.
0 oy
(768 puan)
Igg bağışıklık demek canım korkma bişey olmaz yüksekliğinden

İlgili sorular

654,580 soru

3,441,113 cevap

4,274,883 yorum

184,933 üye

...