0 oy
540 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Herkeze merhabalar 33+5 de 03.05.2021 de dünyaya geldi oğlum 5 gün entübe şekilde solunum cihazına baglı yaşadı ve 9 günde normal küvözde kaldıktan sonra kavuştuk biz elhamdülillah öncesinde de ilk üç ay kese aşagı da dediler daha önce düşük yaptıgım için progestan ve dikkat dedi hekim sonra 16 haftada rahimde perde oldugunu ve 20 dk ayakta kalmam gerektiğini söyledi üzerine birde kanama gelmeye başlayınca aylarca tuvalet yatak sadece böyle yaşadım derken 30.haftada erken doğumla hastaneye yatırdı hekimim 13 gün doğum sancısı çektim resmen 105 120 sancım hep buralarda çıkıyordu geri durduruyorlardıı 5cm açıklık ile üstelik  33+5e kadar dayandık iki kez ciger geliştirici ve yediğim serumun iğnenin ve kullandığım ilaçların hesabını unuttum artık o gün yine sancım 130 135leri gördü tedavi uygulandı ve düşmeyip dahada sancım artınca yarım saatte acil sezaryene alındım bebegim doğdugunda aglayarak doğdu ameliyata çocuk doktoru yogun bakım hemşiresi küvözle fln girdiler çocuk doktoru muayeneden sonra bebegin saglıklı oldugunu biraz gözlem den sonra yanıma vereceklerini söyledi bebegimi bana verdiler öptürdüler götürdüler ameliyat bitsede kavuşsam diye bakarken ben odaya çıktım saatler geçti bebegim yogun bakıma alınmış entübe edilip cihaza baglanmış oksijen seviyesi düştüğü için onu ilk öyle görmek o kadar zordu ki tutamayıp agladım ve çıktım yanından sonra çok kızdım kendime o hissediyor niye onu üzdüm sütüm etkilenir diye ve sonra sürekli pozitif düşünüp sütümü sürekli sağıp her yogun bakım ziyaretimde bebegime güzel şeyler söyleyip hergün en azından kötüye gitmiyor deyip hekim ve hemşireler ne diyorsa sadece onları dinleyip söyledikleri şeyleri araştırmadan motivasyonumu düşürmeden geçen 14 gün ve sonunda mutluluk elhamdülillah velhasıl hiç bişeyi kafanıza takmayın yaşadığınız her problemde bebeğinizin sağlıgını iyi oldugunu ve olacagına odaklanın gerisi gelip geçiyor tecrübe ile bırakıyorum buraya.. Sizlerde sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah.. 
Gebelik haftası 33+5

5 Cevap

0 oy
(93 puan)
Çok geçmiş olsun canım neyseki sende bebegınde iyisiniz mutlu sağlıklı gunlerde buyut inş bebegını
-Reklam-
0 oy
(3,487 puan)
Çok sevindim. 33 de erken doğum riski yaşadım doktorlar çok panik oldu demek bu yüzden miş. Şükür biz de 35+5 olduk umarım 2 3 hafta daha dayanır. Çok sevindim sizin adınıza 
(28 puan)
Perinatoloji bölümüne gitmeni öneririm canım inşallah bekler sağlıkla gelsin 35 kötü bir hafta degil
0 oy
(9 puan)
Ilk hamileliginiz mi bilmiyorum ama Rabbim yavrunuzu size bağışlamış sağlıkla büyütün.yaxinizi okuyunca yalnız olmadığını gördüm 7yasinda oğlum var ve geçen yıl 2.dogumum sırasında bebeğini kaybettim.hicbir sebep bulunamadı.devaminda kontrollerin icin başka bir doktora gittiğimde rahimde perde olduğunu hamileliklerimde yaşadığım bütün kanama vs sıkıntılar bundan kaynaklıymis.suan 33+3 tekrar hamileyim ve bebeğinin gelişimi karin çevresi yavaşlamaya başladı ciğer geliştirici yapıldi 36 hfyi beklemeye çalışacağız.pozitif olmaya çalışıyorum bazen olmuyor.
(28 puan)
Canım bol kaşar süt ceviz ye günde 2 tanede maden suyu içmeni öneririm ben öyle yaptım en azından kilo problemi olmadı
0 oy
(768 puan)
Maşallah canım gözünüz aydın
0 oy
(245 puan)
Çok geçmiş olsun. Sizin ve bebiniz icin cok sevindim. Allah anali babali büyütsün. Rabbim tüm annelerin bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
11 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif. Elif (406 puan) sordu
0 oy
9 cevap 173 göst.

649,936 soru

3,423,073 cevap

4,254,958 yorum

183,687 üye

...