0 oy
437 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (63 puan)
Kızlar merhaba;

Adetim geçince kan testi vermiştim cuma günü.377 çıktı.Bugün tekrardan istedi doktor bir daha verdim bu seferde 954 çıktı.Gebeliğimin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim.Kese ne zaman görünür?Tecrübeli annelerin yorumlarını bekliyorum.Normalde takvimime göre 4hafta 3 günlük gözüküyor.
Gebelik haftası 4 hafta

6 Cevap

0 oy
(363 puan)
Beta artışınız gayet güzel maşallah. Bu durumda sağlıklı gebelik demişti doktorum. Kese de beta değerine göre pek belli olmuyor aslında. 6 haftalar kese için ideal diye düşünüyorum kalp atısı içinde 10 gün sonra gidersiniz. 
(63 puan)
Cevabınız için çok teşekkür ederim☺️Peki kese görününce bebişte görünür mü ?Daha ailemize söyleyemedik ilk gebeliğim hem heyecanlıyız hemde erkende söylemeyelim bebeğimizi görelim diye düşündük.
-Reklam-
0 oy
(309 puan)
Hayırlı olsun canım benim:) değerin güzel artmış. Bende senin gibi 2 kere verdim bidaha da vermedim kan tahlili gerek de yok yani. 3000 olunca görünüyor demişti doktorum öyle de oldu yani.sende perşembe yada cuma görürsün keseyi bence.
(63 puan)
İnşallah bende doktoruma göründükce ögrenirim.inşallah rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayi nasıp etsin canim.Peki kese görününce bebişte görünüyor mu?
(309 puan)
Yok canım benim kese öyle boş gibi yuvarlak birşey. 2 hafta sonra daha kalp atisi icin gittiğimde görmüştüm çok duygusal bir andı :)
(63 puan)
Ayy çok heyecanli gerçekten.tahmin edebiliyorum şimdiden ne kadar duygusal olabileceğini.inşallah o günüde görürüm yazarım ilk duygularimi :)
(309 puan)
Inslalah canım herşey gönlünce olsun :)
(63 puan)
Amin canım cümlemizin inşallah
0 oy
(922 puan)
3000 olması lazım canım görünmesi için 10 gün sonra muhtemelen bebeği de görürsün erkenden gitme kese olur bebek olmaz bebek olur kalp atışı olmaz boşa stres yaşarsın artışın güzel gidiyo bekle bence 
(63 puan)
Çok teşekkür ederim canım içime su serptin.Haklısin sanirim ilk bu süreç biraz sabir gerektiriyor.
(922 puan)
Ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum ama biraz sabır şart :) bide kalp atışı görmeden söyleme kimseye bence
(63 puan)
Bizde öyle düşünüyoruz tavsiyen için cok tesekkur ederim :)
(922 puan)
Rica ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah :)
(63 puan)
Amin inşallah canim tecrubelerinizi paylastiginiz icin çok tesekkur ederim
0 oy
(117 puan)
Öncelikle hayırlı olsun ben 5. haftamda gittim ulturasona ama bebek gözükmedi sadece minnacik Bi kese gözüktü zaten bebek susam tanesi kadar oluyo o zman bence sabredebilirsen 7. 8. Haftana kadar bekle öyle git cunki böylelikle hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın şimdi gidersen hem bebeğini hemen göremezsin hemde kalp atışı için yine cagiricak cunki bendende öyle oldu☺️
(117 puan)
Bu arada şunu söylemeyi unuttum bence betan gayet iyi ilerliyo
(63 puan)
Çok teşekkur ederim.Sanırım bu ilk zaman beklemek biraz zor☺️Dediğin gibi gidip keseyi görüp bebişi goremeyincede yine kafaya takmaktansa geç gitmek sanki daha mantıklı.
(117 puan)
Bencede zaten betan da gayet iyi gözüküyor beta değeri iki günde bir iki katına çıkar 3000 olunca kese görünür canım  Bi kanama bisey olmadığı sürece az sabret bende öyleydim sabretmek zor geliyodu☺️
(63 puan)
Annelerin tatlış telaşıSaglıklı olsunda bekleriz canim.Çok güzel bir duygu rabbimde isteyen herkese nasip etsin.
(117 puan)
Amin canım
0 oy
(530 puan)
İlk gebeliğimde 2570 de gördüm ikincisinde 3975 de gördüm canım
(63 puan)
Çok teşekkür ederim canım beklicem demekki biraz daha ☺️
(530 puan)
Bu arada gözlerin aydın canım
(63 puan)
Çok teşekkür ederim çok iyi geldiniz cevaplarinizlatecrübelerinize ihtiyacim vardi
0 oy
(493 puan)
1500 lerim geçince birde 5 6 haftalık net gözüküyor 
(63 puan)
Cok tesekkur ederim beklicez demekki ☺️

İlgili sorular

652,903 soru

3,434,806 cevap

4,268,058 yorum

184,517 üye

...