0 oy
282 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhabalar dün 5 haftalık hamile olduğumu ve aynı zamanda  esiminde Covid pozitif olduğunu öğrendik .  Bu durumda ne yapmalıyım .  Pco vardı bende temaslı olduğum için karantinadayiz. Test yapmadılar ve herhangi birşey de kullanmıyorum.
Gebelik haftası 5.

5 Cevap

0 oy
(422 puan)
Bende 25 haftaligim bende kendimde çıktım ne yapacagimi blmiyorum böl sıvı ve vitamin alıcaz mecbur sizinki baya küçükmüş dikkat edin 
(357 puan)
Canım senin belirtiler neler
(422 puan)
Benim sancim çoktu bebekle ilgili sandım ilk başta sonra kaburgalarım ağrımaya başladı aşırı öksürük var çok terliyorum
-Reklam-
0 oy
(181 puan)
Canım bol vitamin takviyesi al ama bence odalarınızı ayrın belki daha geçmemiştir sana azcık fedakarlık yapın cunku bazen erkege bsy olmyo ama sana cok agır gelebilir aşı olmuş muydun? 
0 oy
(13 puan)
Ben 14 haftalikken gecirdim esimden gecti  ins bulasmamistir ben odalari ayirdigim ve maske kullandigim halde 5. gun eklem agrilariyla basladi basta bulasmis meger agrilarim arttigi zaman parol aldim birkac kez vitamin kullandim vitamin agirlikli beslendim eklem agrilari 3 gunde gecti ama koku ve tat alamadim 3 kg verdim  yeni yeni koku almaya basladim simdi 25 haftaligim ama hala etkileri var cabuk yoruluyorum 
0 oy
(631 puan)
Sarımsak soğan yeyin bol bol eşinizede yedirin ilaçlarınıda içmesin
0 oy
(32 puan)
Cok geçmiş olsun. Insallah hafif belirtilerle atlatır eşin. Sende dikkat et diyeceğim ama aynı ev içinde dikkat etsende geçmemesi mümkün değil. Bende 26. Haftamda eşimden dolayı covid pozitif olmustum. Dediğin gibi ilaç kullanamadım. Evde bol bol sıvı tükettik vitaminli meyve sebze yedik öyle öyle 10 günde atlattık çok şükür. Bebek etkilenmedi. Ateş kaldırmadıgın sürece bebeğe bisey olmuyor diye biliyorum. Dikkat et panik yapma guzel düşün daha minicik bi can var içinde. Allahim yardımcı olacaktır.

653,280 soru

3,436,278 cevap

4,269,731 yorum

184,621 üye

...