0 oy
363 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (218 puan)
kapalı
Kızlar doğum yapalı 7 gün oldu, sütüm aslında var baya şiştiler ağrı yapıyorlar ama bir türlü sütüm dışarı akmıyor ne yapabilirim bunun için lütfen yardım edin mama vermek istemiyorum bebeğime
Kapatılma nedeni: Sol menüden bebek bakımı bölümüne yazınız

5 Cevap

0 oy
(65 puan)
Canım bebek memeyi ağzına alıyorum eğer alıyorusa aşagı imesi gerekiyor sen hep ağızına ver o alacak
(218 puan)
Akmıyor işte ya pompayla yapmayı denedim damla damla geliyor hiç yok resmen canım yanıyor :(
(85 puan)
Canim sade helva ye
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan)
Mastit olmak üzeresiniz yılmadan sabırla memeyi tutun bebeğe sut kanallarınız tikandiysa çektiği halde gelmiyordur süt mutlaka elle sağın göğüslerinize sıcak havlu sarin duşa da girebilirseniz daha etkili olur iyice öne doğru eğilip elle sağin çok faydasını görürsünüz..
(218 puan)
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka, doktorum ılık suyla duş almamı söyledi herhalde kanamayla alakalıdır diye düşünüyorum sıcak suyla duş alsam sorun olur mu acaba
(1,697 puan)
Süt olmasa göğüsleriniz şişmez doktor ılık dediyse öyle yapın ama duşa girmeden önce sıcak havlu sarın havlu sarılırken masaj yapın ardından duşa girin öne eğilip sağın bir kac denemeden sonra süt çıkacaktır kendiliğinden düzelen birşey değil mastit ilerlemeden açmanız gerekir kanalları yoksa sonrası çok daha zor oluyor yüksek ateş halsizlik sonuç antibiyotik..Saglikla büyütün inşallah..
(218 puan)
Teşekkür ederim dualarınızda bana ve benim gibi sütü gelmeyen annelere de yer ayırır mısınız:(
0 oy
(39 puan)
Benimde oyleydi makine de de elle de gelmiyordu emzire emzire getirdim sütü sabret sen illaki gelecek ben birkaç ay mama ve meme olarak besledim bi iki ay sonunda mamayı kestik sütüm gelince sadece meme olarak besledi. Uyku ve bol su baska çaresi yok fırsat buldukça uyu stres yaparsan olan sütte gider. 
(39 puan)
Unutmayın bebek emmezse o kanallardan asla süt gelmez. Siz emzirin vazgeçmeyin, hiç gelmiyorsa devam sütü verin ama yine emzirin. Emin olun bir süre sonra devam sütüne gerek kalmayacak. Sadece emzireceksiniz.
(218 puan)
Pompayla sağmaya çalışıyorum, emzirerek daha mı çok gelir yani yoksa aynı mı
(39 puan)
Her turlusü işe yarar fakat bebeginiz ile olan temasınız tabiki bambaşka olacaktır. Hem onun sizinle olan bağı için hemde sizin süt üretiminiz için. O uyudugunda uyumamış iseniz sağlarsınız, uyanıksa emzirirsiniz.
(218 puan)
Teşekkürler öyle yapacağım
(33 puan)
Pompa bir süre sonra sütun kesilmesine neden oluyor en iyisi emzirmek
0 oy
(469 puan)
Süt düğümlenmesi olabilir...goguslere lahana sarıldığını duymuştum akmasını sağlıyormuş bir araştır istersen
0 oy
(14 puan)
Öncelikle bebek çekip memeyi süt kanallarini acamamistir el yardımıyla yada ponpayla sen çek bebeğe vermeden önce o çözüm oluyor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
0 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.

650,738 soru

3,426,181 cevap

4,258,578 yorum

183,900 üye

...