0 oy
1,314 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
kapalı

image

 

Merhaba,bu teoriyi çok duydum burda 10+3 hamileyim cinsiyet tahmini edilebilir mi ramzi teorisine göre.

Gebelik haftası 10+3
Kapatılma nedeni: Cinsiyet ile ilgili konuları sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz anlayışınız için teşekkür ederim.

1 cevap

0 oy
(6,103 puan)
Eğer vajinal ultrasonla bakıldıysa erkek, karından bakıldıysa kız.

Ramzi'nin yalancısıyım :)))
(6,103 puan)
Merak hissi normal aslında, ben de çok kızıyordum cinsiyete takılıp kalanlara ama anlamak da lazım. Burda çoğu kadının üstünde cinsiyet baskısı var, geçen bir anne yazmış 4 kızım var 5.ye hamileyim erkek istiyoruz sizce nedir cinsiyeti diye. O kadar kızdım ki, altından dram çıktı ama. Kayınvalidesinin erkek torun merakı yüzünden neler yaşamış kadıncağız. Hem de her gebeliğinde. Öyle de olunca üzülüyor insan. Sağlıklı bebekler doğrurup onları ahlaklı yetiştirmek esas olan, ama bunu idrak edebilmek herkesin harcı değil. Hele de eski jenerasyonun.
Saçma sapan hurafeler olmadığı sürece ben artık anlayabiliyorum insanların cinsiyet merakını ve kız/erkek çocuk taleplerini.
Hurafeyle gelene ben de verip veriştiriyorum. Yok kiraz yemiş kızı mı olurmuş, yok ağaca bakmış oğlu mu olur muş, yok kakası griymiş erkek mi demekmiş :))) Tövbe tövbe ya :)))
(9 puan)
Ne guzl yazmışsınız ama benim ilk gebeliğim üzerimde cinsiyet baskısı yok ben eğitimciyim bunlara aldırış etmem ilk gebelik olunca insan gün gün merak ediyor her anı her dk niyet iyiyse ilk heycanlar anlaşılır ama karşıdakinin niyeti kötüyse herşey saçma gelir Allah herkese sağlıklı evlat versin diğer hanıma da saccma geliyorsa lutfen farklı paylaşımlara dahil olsun
(6,103 puan)
Gayet normal ve anlaşılabilir bir his. Dediğim gibi hurafe olmadığı sürece olumsuz cevap yazmanın lüzumu yok. Herkes merak eder, kızı da erkeği de ister ama öğrenince farkında olmadan iletişime geçiyor insan. Bizim oğlumuz olacak nasipse, sürekli acıkıyorum, ah benim tırtıl oğlum hep senin işin dimi bunlar diye çekişiyorum 10 cm'lik bebekle :))) İçimde küçük bir erkek var, akşama kadar neler neler anlatıyorum :))
(9 puan)
Ah ne guzl Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin teşekkür ederm ilginiz için
(40 puan)
Kayınvalidesi erkek erkek diye tutturanlardan nefret ediyorum açıkcası kendisi neden kız doğmuş erkek olsaymış ya Rabbim ne verdiyse o benim bir kızım bir oğlum var ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun yeter benim için sonuçta kızı da oğlu da doğuran benim ne fark eder ki cinsiyeti 10 kızımda olsa neden yine kız demem aynı şekilde 10 oğlum olsa 11.yine erkek olsa başım gözüm üstüne derim hamd olsun onu verene
-Reklam-

İlgili sorular

649,753 soru

3,422,463 cevap

4,254,284 yorum

183,638 üye

...