0 oy
1,801 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (208 puan)
Kızlar ozel bir soru kusura bakmayın şimdiden.Googleden you tubeden baktımda bırsey bulamadım soracagım soruyla ılgılı.Bırde tecrubesızım ılk gebelıgım.Ilıskı sırasında esin goguslerle oynaması goguslerı uyarmısmı oluyor süt kanallari için.Birde bu içeri boşalma durumu zararlımı ne zaman bırakılmalı acaba?
Gebelik haftası 31+0

10 Cevap

0 oy
(588 puan)
Doktorun sana yasak demediği sürece bi sıkıntı olmaz canım benimde 31+2 spermin bebeğe ulaşması mümkün değil ama yinede dikkat etmekte fayda var
(588 puan)
Benlik bi sorun yok bişeyleri bilmek için 10 tane çocuk doğurmayada gerek yok herşeyi ben biliyorum havalarına hiç gerek yok bana gelme sen bu uzmanlikla onuda başarırsın herşeye hakimsin tebrikler
(1,033 puan)
Size birsey diyim ki bende inanamadim :D bir akrabanin karisi bir kere hanileyken 2 kez daha hamile kaldi. 3uz tasiyordu. Doktor iliskiyi yasakladi. Cunku kadin yumurtlamaya devam ediyormus hamilelikte. Bebekleri sirasiyla 13 ayda dogurdu :D 2 si yasiyor birini kaybetti.
(713 puan)
Tsk ederım askım cok soal yasanmıslık diyelim tecbubelerıme guwenırım yasadıgım seyler hakkında yasamadıgım konulardada millete prf. Dr musun falan demem isime gelıosa dinler uygularım gelmıosada saygı duyar susarım ❤️
(588 puan)
Aylin benim amacım sana laf yetiştirmek veya hayır ben biliyorum demek değil sadece genelleme yaparak konuşmana cevap verdim sende cahiller diye konuştun bak benden başka diyenlerde var mümkün diye neyin yaşanmışligi bu 10 kerede hamile kalsan insanın arabası hiç bitmez çünkü hepsinde bi sorunla karsiladabilirsin
(713 puan)
Ya cnm dediklerinde haklısın bak ben buna bırsey demiyorum benım orda cahillikten kastım annenin karnındakı bebek hamıle kalırmış diyorlar dedım senın dedıgın sey ıcın cahillik demedım neden benı yalnıs anlıyorsun
-Reklam-
0 oy
(188 puan)
Son zamanda korunmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar canım. Spermin içindeki bazı madde zarı inceltebiliyor. Enfeksiyon açısından da korunarak ilişki daha iyi doktor yasaklamadigi sürece sorun yok
(208 puan)
Son zaman mesela son aymı oluyor?Birde ben birsey duymustum bekarken dogumda bebegın vucudunda olan akıntı gıbı yapısık seyler spermmiş içeri bosalma hıcbır zaman dogru degılmıs.Aslı yok dimi boyle bırseyın
(360 puan)
Çok saçma kessinlikle
(28 puan)
Bebeğin üstündeki beyaz yapışık şeyler bebek suyunun bulanikligindan olur. Mesela hamileyken grip olduysanız suyu bulanık olur.
(559 puan)
Bu çağdan nefret ederdim ama bakıyorum da çağımızin getirdiği çok harika şeyler varmış. Araştırmak bilgiye çabuk ulaşmak öğrenmek için imkanların açık olması.. gibi.  Ama neden kullanmıyorsunuz ? Hamilesiniz, içinizde bı can büyüyo, bana noluyo acaba diye hiç mi açıp okumuyosunuz ? Artık doktora gitmeyi bile beklemiyoruz YouTubeda bir sürü başarılı doktorlarlar her sorunun cevabını veriyor, neden açıp izlemek öğrenmek yerine akıl almaz saçmalıklara inanıyorsunuz? Ve bunu bir başkasına da yayıyosunuz. Amniyon sıvısını babanın döl sıvısı sanmışsınız ya.. tebrikler.
İçimizde büyüyen canların ilk öğretmenleri biz olacağız, anneleri. Lütfen bu sorumluluğun bilincine varıp gelişme gösterelim.
(188 puan)
Yok canım nealaka o her bebekte son 3 ay oluşmaya başlar.o senin dediğin beyaz kremsi tabaka verniks bir nevi bebeğin koruma kalkanı:) Spermin bebeğe ulaşması imkansız.
(208 puan)
Ben boyle bırsey var dıye konusmadım bekarken duymustum yazdım farkındaysanız.Herkez farkında bebegının ılk ogretmenı oldugunun herseyı bılıyorum bılınclıyım edasıda bır cahıllık bunuda ben sıyleyıvereyım o zaman.
(360 puan)
Kessinlikle haklısın cnm o bebegin tenini ve cildini koruyor sperm ne alaka anlamadim
(1,264 puan)
"Her şeyi biliyorum, bilinçliyim." edası da bir cahillik mi? Ay gülesim geldi. İnsan önce bir kendi sorduklarına bakmalı başkasına çıkışmadan önce.
(559 puan)
Can_parcam27 Yazdığım yazıda ben de doktorlardan öğrendiğimi söyledim, sizi de buna davet ettim, en sağlıklı ve en bilinçli olanı.  herşeyi bildiğimi asla iddia etmedim güldürmeyin.
(1,816 puan)
Bazen gerçekten okuduklarım inanmakta zorluk çekiyorum uyardığın yada bilgilensirdiğin zaman birde ne ukalalığımız ne çok bilmişliğimiz kalıyor. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye deselrde bizim annelerimizde pek işe yaramıyor yukarıda bir yorum okudum. Yeni doğan bebeğin üzerindeki spermmiş. Hadi bekarken duyduğu için bu bilgiyi veren korkunç cehalet ile bayanı kendince kandırmış. Oda sormuş buraya. Ama alta yazılan yorum daha vahim. Gebeyken grip olduğun için demiş eyvah eyvah!

Bebek doğduğunda cildini kaplayan sarı veya beyaz renkteki kremsi yapıya verniks adı verilir buda yeni doğan hemen hemen her bebekte son 3 ayda oluşmaya başlar bebeği tamamiyle koruyan bir tabakadır.

Lütfen rica ediyorum bilginiz yoksa yorum yapmayın doğru bilgiyi elbet biri yazacaktır.
(559 puan)
:) :) :)
0 oy
(640 puan)
En sağlıklısı prezervatif canım senin enfeksiyon kapmaman için. Göğüsle ilgili pek bilgim yok ama alakası yok zaten belli aydan sonra süt kendi dolmaya başlıyor göğüse emmedigi sürece süt gelmez:)))))
0 oy
(26 puan)
Hamileyken hamile kalma şansın olabilir düşük ihtimal de olsa yaşanmış bir olay 
0 oy
(28 puan)
Içeriye boşalmanın hiç bir zararı yok, tam tersine son aylarda dikkatli olarak her gün ilişki yaşamak lazım. Çünkü sperm içinde rahmi yumuşatan ve sancıyı hafifleten madde var. Ben 3 kere normal doğum yaptım ve hepsinde sancı çekerken ilişki yaşayıp ardından sıcak düş alıp hastaneye gittim. Hiç bir şekilde dikiş atılmadı. Bu hakkında rus sitelerinde okumuştum. Ilişki sadece ilk aylarda (bebek daha tam yerleşmemişken) sakıncalı olabilir. Onu da doktor yasaklarsa tabi. 
(199 puan)
Ciddimisiniz eğer öyle bı kolaylık varsa iyi bişey. Ama bende idrar enfeksiyonu var onu etkilermi acaba
(28 puan)
Idrar enfeksiyonunu etkiler mi bilmiyorum.
0 oy
(22 puan)
Ben internette okumuştum göğüs uyarılması iyi değilmiş kasılmalara neden oluyor diye 
0 oy
(223 puan)
İçe boşalma enfeksiyon yapıyor canım, gögüslerde sıkma falan olursa süt kanallarının açılmasını sağlayabilir erken doğuma sebep olur. 
(28 puan)
Belki enfeksiyona sebep olabilir ama ben öyle bişey yaşamadım. Çok şükür
(28 puan)
Evet göğüslerle oynamamak lazım katılıyorum. Rahmi doğuma tetikler diye duydum ben de
0 oy
(713 puan)
gohuslerın uyarılmaması lazım erken dogum riskini olusturo cunku ama bosalmada sorun yok bız hıc kısıtmamamıstık dıger 2 gebelıgımde bunda esım yok 
0 oy
(162 puan)
Haftan ileri canim göğüsler suan uyarici niteliğinde doktorum beni uyarmisti ozellikle gogus uçları dogumu baslatabilir hic bi sekilde masaj dahi yapma demisti benim erken doğum riskim var o yuzden uyarma geregi duydu
0 oy
(1,184 puan)
Öncelikle her gebelik farklıdır ve kendi doktorunuza sormanız en sağlıklısı olacaktır. Ben benim doktorumun söylediklerini söyleyeyim size; gebelik boyunca normal hayatımıza devam ettik ilişki konusunda, yasak yoktu,  ama doktorumuz 32-36 haftalar arası erken doğuma sebebiyet verebilir diye girmemizi önermedi. 36 haftadan sonra ise özellikle girmemizi tavsiye etti. Ve korunmasız olmasını istedi, doğuma faydası olur dedi. Göğüslerin uyarılması da ilişki gibi doğumu başlatmaya sebep olabiliyormuş. Onu da ilişki gibi düşünün. 
(208 puan)
Cok sagolun bılgılendırdıgınız ıcın.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
20 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Perens&prenses (3 puan) sordu
0 oy
1 cevap 90 göst.
20 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kader.yagiz (1 puan) sordu
0 oy
2 cevap 201 göst.
28 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Berenkumsal (244 puan) sordu
0 oy
3 cevap 132 göst.
2 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Guloibo (27 puan) sordu

652,906 soru

3,434,815 cevap

4,268,065 yorum

184,517 üye

...