0 oy
269 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (15 puan)
Merhaba sevgili anneler.. Ben 25 haftalık hamileyim. İki üç gündür vücudumda aşırı bit kaşıntı mevcut. Dün tahlillerimde bir şey cıkmadı ama kaşıntım da hala mevcut.. Özellikle yatarken göbeğinden başlayıp kollarım bacaklarım sırtım aşırı derecede kaşınıyor. Bir de bugün şeker yüklemesi yaptırmadım önyargılarımdan dolayı . Yarın doktora randevum var.Ama şuan kaşınmaktan uyuyamıyorum bile.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 35

1 cevap

0 oy
(12 puan)
Canim benim de oyle olmustu seni suan cok iyi anliyorum bende yasadim aynisi cok kotu bir kaşintiydi ama genelde gebeliklerde ola biliyormuş yani sikinti yapma ama kaşimaya devam et ben bol bol duş aliyordum sonra geçiyor Allah yardimcimiz olsun...
(15 puan)
Yaa çok teşekkür ederim.. İçim biraz rahatladı gibi.. Yarın doktora da söyleyeceğim zaten ama bu gece de bana uyku yok gibi.. Benim anlamadıgm gündüz pek bir şey yok gece başladı mı da sabaha kadar sürüyor.. İlk hamileliğm olduğu için de tedirgin oldum haliyle..
(12 puan)
Olmasi gayet normal benim de ilk gebeliktite oldu bende sizin gibiydim dr gitmiştim sanirim bir kirem yazmisti aklima suan gelmiyor oda pek bi fayda etmedi bende kulmanmadim zaten şuan ikinciye Hamileyim 7+5 insallah bidaha yasamam ayni şeyi..
-Reklam-

647,929 soru

3,415,642 cevap

4,246,110 yorum

183,141 üye

...