0 oy
4,067 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (86 puan)
Oğluma down sendromu teşhisi konuldu amniyosentez sonucunda . Bizi nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum. Ayrıntılı ultrasonda başka bi belirti çıkmadı. Gebeliğimi devam ettireceğime dair doktor kağıt imzalattı. Umarım çocuğum sağlıkla gelir dünyaya. Bizim gibi aileler varsa bana destek olabilir misiniz? 
Gebelik haftası 21

46 Cevap

0 oy
(984 puan)
Bana da 3 lu tarama da risk yüksek çıktığı icon fetal DNA ya da amniyosentez önerdi Dr yaptırmadım.detaylida herşey normal gidiyor . İns sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi çevremde o kadar çok down teşhisi konup sağlıklı doğan bebek var ki . Bende kabul ettim o benim bebeğim ama insan sağlıklı olsun istiyor ileriyi düşündüğü için . Rabbim bize ve herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. bana da dua edin ins hamilelerin duası kabul olurmuş ben size edeceğim.
(819 puan)
2li tarama testiniz falan temiz mi cikmisti
(984 puan)
Sadece 3lu tarama yaptırdım ben .
(86 puan)
İkili ve dörtlü yaptırdım ikisi de riskli çıkmıştı
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Burda down denilerek dogumda kucagina saglikli bebek alan anneler okudum insallah sende bebegine saglikla kavusursun canm testler zaten kesinlik vermiyor.
0 oy
(819 puan)
Okadar uzuldum ki allah yardimciniz olsun insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz sizin yaptiginizi her insan yapamaz buyuk gonulluymussunuz helal olsun
0 oy
(146 puan)
Canım benimde ikili ve üçlü testim yüksek riskli çıktı aminosentez yaptırdım sonuçu 47 krmozon çıktı o an dünyam karardı doktor dowmn  sendorumlu dedi ultrasonda hiç bir buluntular yoktu doktor tekrar sonuçlara baktı annesi sende 47 krmozonlusun dedi genetik uzmanına gittim bir çok doktorla görüştüm genetikmiş  yani bende 47 Merkel diye 15 kromozoda bir parça fazlalığı varmış anne normal olduğu için bebekte normal bekleniyor dediler bize Rabbim kimseye yaşatmasın sizi çok iyi anlıyorum bir kaç doktora daha gözterin derim
0 oy
(648 puan)
2. Gebeliğimde orta riskli grupta çıkmıştı oğlum. 27. Haftada kontrolr gittiğimde bi doktor çok geç kalmışsın artık alamamda çocuğu diye hayt huyt konuşmuş ve resmen şok gitmiştim. Evladım doğdu 5 yaşında ve maşallah zehir gibi. Şuan ikiz hamileuim ve sadece renkli ultrason yaptırdım. Doktorumda dindar bir hanım 3 evladım var bende yaptırmadım dedi. Ikizlerde de doğruluk payı daha düşük. Vel hasıl tevekkeltü Allah inşallah Rabbim salih Saliha evlatlar nasip etsin. Ümitvar olunuz. 
0 oy
(320 puan)
Canım postunu ve yorumları okudum bir bilgim yok ama yazmak istedim. Ne kadar güzel bir yüreğin ve sağlam duruşun var. Allahım umarım şu Cuma vakti yavruna sağlıkla kavuşmayı nasip eder, testlerin dediği gibi olursa da inaniyorum ki o melek senin cennet kapının anahtarı olacak. Rabbim kimseleri evladıyla imtihan etmesin. Dua ve sevgiyle canım..
(86 puan)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve duaların için..
(25 puan)
Bütün yazdıklarınızı okudum bebeğiniz sağlıklı doğmuştur insallah merak ettim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
15 cevap 1,085 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.

653,838 soru

3,438,390 cevap

4,271,865 yorum

184,754 üye

...