0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
düzenledi
Adetlerim düzensiz hatta bi adetim komple kahverengi geldi bitti. Şimdi de tam adet günüm de pazar günü az kahverengi leke geldi. 5 gun peçeteye azcik arada gördüm. Dun den beri bi tik daha yoğun geliyor. Bi ihtimal gebelik var mıdır acaba diyorum. Çünkü ilişki sonrası yumurtlama olduğumu hissetmiştim. Gebelik lekelenmesi olsa ne kadar yoğunlukta ve kac gun olur acaba

3 Cevap

0 oy
(202 puan)
Olabilir canım bi kan ver istersen 
-Reklam-
0 oy
(419 puan)
Inşallah gebesindir canım bi kan ver istersen . Şayet gebe değilsen de bi kadın doğuma görünmen gerekebilir 
0 oy
(421 puan)
Benim lekem nerden baksan 13-15 gun sürdü. Adet zannetmiştim ama hic öyle adet olmadğm için şüphelendim. 30 aralk adet tarihimdi 2 şubat lekem oldu. 5 şubat test yaptm 2 çizgi çktı. Sonra 2.aymda adet tarihimde yine leke oldu ama bu sefer düşük tehlikesinden idi. Ilaç kullandm gecti hamd olsun. Sizdeki eğer varsa yerleşme lekesi diyorlar. Test yapn isterseniz
(100 puan)
Merhaba, ben de 4-5 gündür kahverengi leke görüyorum. Test yaptım silik çizgi çıktı. Hatta kan verdim dün beta 27 çıktı. Ama doktor şu an herşey olabilir dedi kanama olduğu için. Kimyasal da olabilir, dış gebelik de olabilir sağlıklı olup yerleşme kanaması da olabilir dedi. Korktum biraz açıkçası. Sizin için süreç nasıl oldu acaba?  Lekelenme sürekli mi vardı mesela, yoksa 2-3 gün olup kesilip tekrar mı oluyordu?
(421 puan)
Benimki baya oldu. Ilk 3-4 gün yoğundu. Sonra 10 gün kadar akntı şeklinde oldu. Sonraki ay adet tarihimde yine oldu ama az bisey kanda gördüm korktum hemen sabah erkenden dr gittim. O zmn tehlike var dedi. Başnda yoktu bisey. O leke o an normaldi dedi devam ederse kana dönüşürse gel ilaç yazaym. Bende de ilk ay bitti diye gerek kalmadı. 2.ayda az bisey kan oldu ztn rahimde bebege yakn kan vardı biraz. Onun kaybolması için ilaç yazdı. Çok şükür 10 güne kadar kullandm sonra lekem durdu bende braktm ilacı. Gittiğimde tehlike geçmişti. Yani ilk başlarda bende korktum testim pozitifti ama tedirgindim. Gittiğimde daha yeni 20 günlük hamilesin dedi. Bazen erken görülüyor bazende bi kaç hafta sonra belli oluyor kesede bebek. Bende erken belli olmuştu. InşeAllah sağlklı bir gebeliğiniz oluşur. Stres yapmayn.
(100 puan)
Gelmiş geçmiş olsun inşallah  umarım benim de kötü birşey yoktur. Daha önce de bir düşüğüm olduğu için korkuyorum biraz.

İlgili sorular

650,938 soru

3,426,969 cevap

4,259,456 yorum

183,975 üye

...