0 oy
834 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Herkese merhaba. Şuan 17+5im ama karnım adeta 23-24 haftalık gibi   temmuzda tatile çıkacağız 23 haftalık olacağım sanırım. Göbeğim o tarihte nasıl olur bilemiyorum. Tatile gidenler bikini mi giydiniz mayo mu ? Nereden aldınız, neler tercih ettiniz yardım rica ediyorum. Bikiniyle kötü mü dururum kocaman bı karın mayo olarak illa hamile mayosu mu almalıyım yoksa kendi bedenimden büyük beden mayo alsam olur mu

9 Cevap

+1 oy
(624 puan)
Ben de bikini giymeyi düşünüyorum

Hamilelik gayet doğal bir süreç herkes bu süreç sonunda dünyaya gelmiyor mu görüntünün rahatsız etmesi gibi bir şeyi aklım almıyor bir anne karnında da bir bebek çok sempatik değil mi en azından öyle görülmeli 

Bir nevi kadına yapılan psikolojik şiddet gibi bu bakış açısı hatta kendi kendimize yaptığımız bir şiddet

Kim ne istiyorsa onu giysin kısacası ama ben bikini daha rahat olur diye düşünüyorum 
(100 puan)
Agziniza saglik ne guzel yazmissiniz. Gobegini sakla diyenler olmus ne kadar sacma bi dusunce 5 yil bekledim o gobegi gorebilmek icin saklayamam valla kimse kusura bakmasin.
-Reklam-
+1 oy
(100 puan)
Gobegimizi niye sakliyoruz ya ne kadar sacma yorumlar yapilmis o gobegi gorebilmek icin ugrasmiyormuyuz. Gittigim butun tatillerde hamileler hep bikini giymisti. Cikarip giymesi daha kolay birde sik tuvalete gittiginizi dusunun mayo cok zorlar. Bence en guzeli bikini.
(6,097 puan)
Hayır bir de kime ne, göbek benim göbeğim nasıl rahat ve hijyenik hissedersem öyle giyerim. Biri de gelmiş bana yağdırmış. Şikayet ediyorum böyle yorumları.
(100 puan)
yeniden gösterildi
Edin valla kime ne dediginiz gibi. Insanlar bazen sirf konusmak icin konusuyor ama sacmaladiklarinin farkinda bile degiller.
(18 puan)
Burdaki yorumlari görünce hamileler bile birbirine böyle yorum yapıyorsa tatilde hiç bikini giyemem diye düşünmeye başladım. Sanki tüm gözler bende olucakmis herkes kötü yorum yapacakmış gibi
(6,097 puan)
Giyin istediğiniz gibi aldırış etmeyin. Ben de göbeğimi sere serpe açacağım demiyorum ama en rahatı bikini yani, sere serpe açsam bile kime ne. Biz bikini giymeyene nasıl laf etmiyorsak onlar da bize edemez. Herkesin kendi rahatlığı kendi tercihi istediği gibi giyer çıkarır.
0 oy
(79 puan)
Sizden bir hafta öndeyim ben de düşünüyorum. Mayolar, bikiniler zaten pahalı bir de hamile ürünü olunca daha pahalı oluyor. Büyük beden alan çok var bende öyle düşündüm. Bekleyelim bakalım tecrübeli anneler yazacaktır
0 oy
(560 puan)
13 haziranda antalyaya tatile gidiyorum..elbise gibi duran cok sık mayolar var.pentiden aldim.cok rahat.
0 oy
(1,280 puan)
Mayo daha hoş olur bence bikini hamile iken tuhaf bir görüntü olur.
0 oy
(493 puan)
Yani bikiniler iyice olmaz abartmaya gerek varmi biraz göbeğini saklayın mayo yetmiyormu.. ben.bikiniye karşı değilim.kendimde giyiyorum ama hamileyken tasvip etmiyorum 
(6,097 puan)
Ben de sevmiyorum göbek görüntüsünü ama mayo da sık sık değiştirmeye uygun değil :(
Vajinal bölgenin kuru kalması lazım o yüzden bikini kullanışlı. Tankini diye bir model var üstü bluz gibi o da mantıklı.
0 oy
(6,097 puan)
yeniden gösterildi
Ben de 15 haftalığım geçen gün sormuştum.

Bikini giyeceğim ben, çünkü nemli olacağı için sık sık değiştirmek gerekecek. Mayo değiştirmek çok zor koca karnımla :))

3-4 tane bikini altı almayı düşünüyorum. 
0 oy
(919 puan)
Mayo gitmiştim 30 lu haftalarda. Evet pahalı ben bu tane slip hep onu giymistim çoğunlukla. Dolap uygulamasında filan satıyorlar ikinci el, kendiniz tertemiz yıkayıp ütüleyip giyebilirsiniz çok Uygun fiyata satıyorlar. Asıl havuzdan filan korkun. Düzenli tampon kullanın. Vajinal enfeksiyon yada idrar yolu iltihabı çok daha kötü. Bir de salgın hastalık onu saymıyorim bile zaten biliyorsunuz dur.
(18 puan)
Tampon hiç aklıma bile gelmemişti. Teşekkür ederim
0 oy
(143 puan)
Mayo sıkıntı bence hem sıkar hem de hemen kurumuyor. Benim geçen yılki bikinim oluyordu ama yine de daha rahat takılmak için yeni bikini aldım. Altını yanlardan bağlamalı aldım duruma göre gevşetir ya da sıkarım. Üstü zaten standart hepsi oluyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
4 cevap 340 göst.
14 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Canke21 (96 puan) sordu
0 oy
3 cevap 292 göst.
4 Mart 2020 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Dmt3634 (206 puan) sordu
0 oy
7 cevap 448 göst.

651,655 soru

3,429,872 cevap

4,262,491 yorum

184,178 üye

...