0 oy
536 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
kapalı

Merhaba güzel anneler cinsiyet belirtilerine inanan varmı :)))

Gebelik haftası 16
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(814 puan)
İki oğlumdada belirti yaşamadım fakat göbek şeklimin top gibi olmasına bakıp erkek diyorlardı. Ben ilk oğlumu değilde bunu hamilelikten 1 ay önce rüyamda görmüştüm oğlum olacağını ismini Rahul diye sesliyordum büyük oğlumun ismi Raul. Fakat kayınvalidemler falan rüyalarında çilek falan gördüklerini öyle oluncada kıza işaret diyorlardı. Kız istiyordum fakat içimde oğlan olacağını biliyordum :) 
-Reklam-
0 oy
(2,268 puan)
Canim benim belirtiler hep kiz dan yanaydı ama cinsiyetimiz erkek o yuzden ben inandim siz inanmayin :) :) benim uymadı 
(0 puan)
çenenizi biraz sıkınca ortada bi çizgi varsa kız olur eğer çene top gibiyse erkek olur diye bi tahmin vardı ne kadar doğru bilmiyorum ama :)
(1,033 puan)
Benimde iki gebeligim erkek belirtileriydi ama kiz :)
(2,268 puan)
:) o yuzden ben pek inanmiyorum canım
(2,268 puan)
Allah iyiligini versin kiz guldum valla simdi :) benim de sol gogsum sag göğsüme göre daha cok büyüyordu.  Yine bebeğin kalp atışı 150 den yukaridaydi bacak tuylerim hamile olmadigim doneme daha cabuk büyüyordu.  Bunlar hep bebegin cinsiyeti kizsa yaşanacak seylerdi ama oyle olmadi gercekten hurafeymiş ama ilk baslarda eğlenceli geliyordu :))
0 oy
(163 puan)
Tek belirti kızlarla cok kusma  olur erkek de olmaz  bide erlekde gobekde tüylenme olur yani bnde öyle  aynı zamanda 8. Haftadan sonra çok kötü bel ağrısı yapar erkekde kiz bebekte bebek yılan gibi hareket yaparken erkek bebek pit pit tekme atar
(1,033 puan)
Hepsini iki geveligimdede yasadim ikiside kiz :)
Herkesin mutlaka farklılıkları olur elif genel olarak demek istiyor bende o geneldeyim ilk kızımda bulantı vs çok oldu bu erkek bunda olmadı göbegim ilkte tüylenmedi bunda baya tüylendi belim baştan beri agrıyor ve kızım sürekli gezinirdi seyirme olurdu bu bebegim sadece tekme atıyor tabiki her bünye farklı arkadaşımın da bi kızı bi oglu var iki gebeliği de aynı bulantısız rahat geçti bizimki genelleme :)
(163 puan)
Genel olarak soyledim ben kisiden kisiye degisir ama genellikle kizi ve oglu olanlar her iki gebeligi bir birinden  farklıdır kimse aynı diyemez elbet birseyi farklıdır ben bendeki ve genel olarak olan belirtileri soyledim
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum belirtilerimizde seninle aynı zaten
(163 puan)
Rabbim gönlüne göre nasip etsin canim
0 oy
(37 puan)
Onu bunu bilmem ama bende iki oğlum da da acayip şekilde tatlı aseriyorum deli gibi bide ikiside sağ da 
0 oy
(299 puan)
Tamamen hurafe
(170 puan)
Aynen 2 oğlan hamileliği ğeçirdim ilkinde 8may kustum 2.cide iyiydim hep başkası yapsa yesem derdindeyim 3.hamileyim bundada erkek dedi bazen hamile olduğumu unutuyorum 1vr ikide acayip bel ağrısı çektim bundan yok denecek kadar az oda çok iş yaparsam oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

650,047 soru

3,423,553 cevap

4,255,476 yorum

183,721 üye

...