0 oy
871 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (35 puan)
Kızlar bez ıslak mendil şampuan deterjan neler kullanıyorsunuz

10 Cevap

0 oy
(1,191 puan)
Bebek bezi molfix aldım çok uygun geldi tanesi 50 kr a denk geliyor sleepy markasını önermem çünkü diğer bezlere göre kalıbı küçük oluyor ilk zamanlar bebek hassas oluyor iyi bir marka almalısın daha sonraları markasını değiştirebilirsin ıslak mendil önlem prima uni baby bunların hepsi iyi fark etmez tabi bunları bebginde denersin herhangi birşey olmasa devam edersin bunlar senin tercihin şampuanla dalın güzel tavsiye ederim deterjan ben normal evdeki deterjan ile yıkadım:))
-Reklam-
0 oy
(2 puan)
Bez Prima veya sleepy organik ben ilk kızımda Prima kullandim ileri doğru sleepye geçmiştim yine öyle yapacağım ıslak mendil üni baby detarjanda üni baby detarjan ve yumusaticisi sabun tozu da kullabilrsiniz
0 oy
(602 puan)
Prima gobek oyuntulu yeni dogan bez tercihim, ilk 2 gebeligimdede primayla basladik, sonra ten uyumu olmaz alerji yaparsa molfix veya sleepy ile devam ederim. 

Yeni dogan 1. Gunden itibaren prima islak mendili aldim .. diger bebek icin uygun islak mendilleride her markete gittiginde alip stokluyorum.. 

Mustela yeni dogan sampuan tercihim oldu.. 

Deterjan olarak da ilk 2 gebeligimde hacisakir granul matik kullanmistim cok memnundum.. simdide hem hacisakir hem de duru marka bebek deterjani aldim.. 

Bebek kiyafetlerinde kesinlikle yumusatici kullanmiyorum.. 

Dogal urunler icin muhendisinoglunu takip ederek urun analizine gore tercihte bulunabilirsiniz.. 

Saglikla meleklerimizin dunyaya gelmesi dilegiyle.. 
0 oy
(319 puan)
Bez ve Islak mendil sleppy, şampuan Dalin şampuan, sprey kolonya ve vazelin setin aldım canım
0 oy
(150 puan)
Islak mendil sleepy natural aldim

Sampuan nivea

Bez sleepy natural 

Deterjan duru granül sabun tozu 

cok araştırdım ve en kullanışlı sağlıklı olan cebine de uygun oldugunu düşünüyorum bu dördü

Bu arada evdeki deterjani kullandım diyenler falan var sakin oyle bir sey yapmayın bebgin teni bizimkinden çok daha hassas 
0 oy
(247 puan)
Benim tercihim yıkanabilir bambu bezler %60 bezden tasarruf ediyorsun hazır bebek bezinin 1 tanesi üretilirken 350 lt su tüketiliyor zaten su kıtlığı var cocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak bizim elimizde. yıkanabilir bezler de ise topluca 10 adet yıkasam makina da 50 lt su gidiyor daha tasarruflu ayrıca pişik yok, kimyasal krem kullanmak yok, hem doğa dostu oluyorsun. detarjan kinyasalsız kendiniz yapabilsiniz. Şampuan  kullanmıyoruz duru suyla gayet iyi temizleniyor bebek bence, cildi hassas sonucta ne gerek varki yabancı maddelere, zaten bebek ne kadar kirlenwbilirki 1 yasına kadar bunlar benim tercihlerim umarım kendiniz ve bebeğiniz için güzel tercihleri yaparsınız
(1,055 puan)
Yıkanabilir bezleri nereden aldınız acaba?Tavsiye edebileceğiniz bir site , satışı var mi?
(247 puan)
araştırıyorum halen nwrdwn alacağımı integramdan 1 sayfa var ybbevi incelemenizi tavsiye ederim
0 oy
(1,192 puan)

İlk yeni doğduğunda kullanmak için Molfix aldım 1 beden ve 2 beden ayrı ayrı sonra duruma göre değişcem uyguna aldım bir ay önce falan netten.

Şampuan mustela ile başlıcam duruma göre değişebilir oda.

Deterjan ve ıslak mendilin resimlerini atim canım ikiside çok güzel..Islak mendilide kardeşim kullanıyor tamamen saf su çok memnun onuda netten aldım canım yorumlarına bakabilirsin.Deterjan Dalanın kesinlikle tavsiye ederim.

image

image

0 oy
(315 puan)
Deterjan dalan roxy granül kullandım ama dalin veya unibaby sıvı deterjanla devam etmeyi düşünüyorum

Şampuan ve benzeri şeyleri Dalin 

Bez ve ıslak mendil sleepy yenidoğan 

Pişik kremi Bepantholle baslicam iyi gelmezse mustela

Hem cebe hem kaliteye uygun olması açısından benim alışverişim bu yönde oldu şuan 34 haftaligim ilk gebeliğim :) 
0 oy
(984 puan)
Bez migrosunkini ve sleppy alacağım, ıslak mendil yenidoğan sleppy , deterjan dalan roxy, şampuana şimdilik gerek duymuyorum açıkçası ufacık bebeğin ne kiri olacak. Uzmanlarda ilk zamanlar şampuana gerek yok demişti boşuna kimyasal değmesin vücuduna saf su en güzeli zaten yaz bebeği olacak ins hergun banyo yapar mis gibi.
0 oy
(86 puan)
Islak bez oğlum olacağı için ilk baby me aldım pipipedi var diye ama baby turco ile devam edicem yeni doğan, doğadan. Şampuan babyme yenidoğan köpük aldım. Deterjanda babyme granül sabun aldım. Bez olarak bebeland ile başlıcam uyguna geldi üstelik içerik temizdi eğer sorun olursa sleepy ya da molfix şeklinde ilerlerim diye düşünüyorum. 

651,743 soru

3,430,140 cevap

4,262,774 yorum

184,209 üye

...