0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
Merhaba hanımlar. Gebelik şüphesi ve karın ağrısı şikayeti ile dün gece hastaneye başvurdum ve ilgisiz tavırları yüzünden hiçbirşey anlamadım başına gelen varsa bana da anlatırsa çok sevinirim. Kanda gebelik pozitif çıktı ancak erken gebelik olduğunu ve dış gebelik olma ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler. Son reglime göre tam 6 haftalığım ancak ultrason ile muayne edildiğimde doktor birşey görmediğini sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta olduğunu söyledi. 2 gün sonra kan tahlili için tekrar gelmemi söylediler ve başka da bilgi verilmedi.
Gebelik haftası 6+0

1 cevap

0 oy
(348 puan)
Iki gunde bir beta hcg degerine bakarlar buyuk ihtimal artisi izlenir ona gore gebeliğin durumu bildirilir bendede doktor suphe etti iki gunde bir duzenli yukseldi simdi 17 haftaligiz Rabbim cumlemize sag salim kucagimiza almayida nasip etsin♥️bu arada betan kac cikti?
(37 puan)
Baktım ancak hastahane ziyaretim dahi gözükmüyor. Bekliyorum belki geçte olsa eklenir diye.
(348 puan)
Bazen gec yansiyor maddi imkanin varsa ozelde yaptir yarim saate cikiyor kafan rahatlar
(37 puan)
Özelde doktorum var aslında. Kendisine gece ulaşamayacağım için en yakın hastaneye gittim. Uzun zamandır çocuk için denememiz vardı. Bu ay bebek için tedaviye başlayacaktık regl dönemini bekliyorduk. Ama süpriz oldu bizim için. Doktoruma ulaşıp bilgi alana kadar dayanamadığım için burdan yazdım. Allah senden razı olsun yardımcı oldun bana.
(348 puan)
Allah sendende razi olsun canim benim insallah guzel haber al bana da haber ver♥️
(37 puan)
Çok teşekkür umarım umarım güzel bir haberle gelirim❤️❤️
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,718 soru

3,441,679 cevap

4,275,693 yorum

184,972 üye

...