0 oy
240 göst.
Doğum kategorisinde (28 puan)
Merhabalar. Salı günü 40 haftam doluyor. Bebişte hala hiç bir girişim yok. Gün gectıkce de kilosu artıyor fazlasıyla.Doktorum Salı gününe kadar gelmezse en fazla 3 gun daha beklerim. İstersen Salı günü suni sancı verelım istersen Cumaya kadar bıgun de dedi. Bu benım 4.ncu dogumum fakat 3.ncu hamılelıgım de malesef ölü dogum yaptım hemde 3 gun suren suni sancılarla.Sabah sancı versek aksama dogar dıyor ama o süre hic öyle kolay gecmıyor.Normal sancımın gelmesi için bir önerisi olan var mı? 
Gebelik haftası 39+3

3 Cevap

0 oy
(136 puan)
Merhaba canim öncelikle hurma yemeni öneririm, sıcak su ile duş, defne tohumunun ise yaradigini duydum ama ben denemedim 37 den sonra denemeyi düşünüyorum bu dogumumda benim de 3. Bebegim olacak insallah. 
(28 puan)
Evet kac gundur hurma yıyeyım dıyorum hep unutuyorum :) Temızlık yapıyorum sureklı hareket olur dıye yok. Çok teşekkürler cevap için. Size de saglıklı doğum dılerim. Rabbim yavrularımızı sagsalım  kucagımıza versın inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,184 puan)
Cuma mübarek günün hürmetine dua edelim ben de sizin gibiyim Rabbim bize kolay, sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin bir avazda inşallah bebeklerimizi kucağımıza alalım artık.
(28 puan)
Amiinn Rabbim yardımcımız olsun inşallah
(1,184 puan)
Amin amin amin ❤️
0 oy
(352 puan)

Açılma sancı var mı peki canım... Sıcak suya gir açılma yapar eşinle ilişkiye girmeni tavsiye ederim ve içine bosalmasi lazım ki hem sancıların olur hem açılma olur... Rabbım sağ salim kucağına alırsın yavrunu...  Bnmde bugün 39 haftam doldu ve şuan bndede sancı yok kızımda çok oluyordu oğlumda tık yok bakalım hayırlısı haftaya kadar beklicez artık :):angel:

(28 puan)
Açılma da yok sancı da yok hıc bısey yok :)) Ama benım kızlarda gec dogmustu bu da kız. Ben beklerim beklemesıne ama şu suni sancı olayı benı sımdıden strese sokuyor.
(28 puan)
Ayrıca cok tesekkur ederım sizde sagsalım alın kucagınıza yavrunuzu :)
(352 puan)
Anlıyorum canım... Ne demek rica ederim... Amin insAllah normalde 1 haftam kaldı bakalım bnde bekliyom

İlgili bir soru bulunamadı

652,492 soru

3,433,246 cevap

4,266,327 yorum

184,414 üye

...