0 oy
371 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (306 puan)
12+3 haftalık cinsiyet icin kesin birsey söylemedi bide vitamin ilaci falan birsey vermedi vermesi gerekmiyormuydu orda iken aklima gelmedi.

cinsiyet icinde bi 3 dk falan baya ugrasti gormeye ama bir kere birsey gordum ama daha cok kucuk erkek derim kiz cikar dedi yani erkege benzetti 2 hafta sonra bi daha gidicem bakalim :) yedigim tatlininda haddi hesabi yok :)

4 Cevap

0 oy
(139 puan)
Normalde vitamin falan baslmasi gerekiyordu canım şuan ben 14+4 gnlugm kullanıyorum cinsiyeti de 16.haftada genelde daha net söylüyorlar diye biliyorum bende haftaya gdecm inşallah bakalım gsterrse belli olck daha küçük annesi az daha büyüsün öğrenirsin cinsyetni sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah kuzum
(306 puan)
evet bir oglum var bide kizim olsun istiyorum ana nasip saglikli dogsunlarda ınşallah ne vitamini yazdilar acaba
(139 puan)
Gynotaryferon demir ilacı
Coledan D3 kullaniom bide canım
(306 puan)
tamam canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(40 puan)
7+3 iken hamile olduğumu öğrendim hastaneye gittim doktor direk bana erkek çocuk dedi. Kız çocuğu daha sonralardan gösterirmiş. Kişiden kişiye değişiyor. Vitamin konusunda da telaş etme doktor kendi veriyor. Kan ilacı ve vitamin ilacını gelecek ay sen söyle yinede. Ben doktoruma gitmeden sorucakları mı not alıyorum. Bebeğinin genel tahlillerini hepsini şimdiden çıktısını al dosya yap. Hem doğum anında hemde ilerleyen zamanlarda çok lazım olucak. 21 haftalık iken ayrıntılı ultrasona gireceksin çünkü. Doktorun isteyecek. 
(306 puan)
evet ilk cocumda bende hep biriktirdim ama artik tahlil sonuclarini elimize vermiyorlar sistemden goruyorlar
haklisiniz unutmam yazmaya gerek yok diye dusundum ama hamilelikde cok sikinti oluyor birini soylerken birisi kaliyor not alicam ınşallah ama cinsiyeti nasil oyle erken soyledi daha sonra degistimi
0 oy
(793 puan)
Canım ben 12 haftamda gittim doktorum cinsiyet için birşeyler gördüm ama şimdi söylemem dedi :) neden bende anlamadım. Decavit yazdı onu kullanmaya başladım birde ben balık yağı kullanmak için izin aldım balık yağı kullanıyorum. 
(306 puan)
birseyler gordum dedi ise erkege benzetmistir canim :)
(793 puan)
Cidden mi :) öyle mi oluyor?
(306 puan)
aynen canim kısa zamanda net de ogreniriz ınşallah
(793 puan)
Amiin inşallah canım

İlgili sorular

648,769 soru

3,418,798 cevap

4,249,691 yorum

183,372 üye

...