0 oy
834 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)
düzenledi
Bu durumunyaşayan var mı? Neden özel bölgem  bir yere çarpmışım, morarmış gibi ağrıyor. Hani bir değil iki değil zaman zaman hep bu şekilde oluyor. Bazen karın alt bölgemde baskı oluyor bazen de özel bölgemin üst kısmı çürümüş gibi hissediyorum. Riskli gebeliğim var o yüzden endişeliyim. 
Gebelik haftası 27+1

8 Cevap

0 oy
(609 puan)
Baskı  yapıyor  o yüzden  bende  de bu haftalarda  başladı. Şidetli ve geçmeyen ağrılar normal değil ama.dinlenince  geçiyorsa sıkıntı yoktur ınş. 
(86 puan)
Evet çok şaşırıyorum doğum karın altında oluşan ağrıya alışmıştım. Ama böyle özel bölge üstü kemiğim çarpmışım morarmış gibi olması tuhaf geldi
(609 puan)
Evet ya çok ağrıyor  sanki yumruk  yemiş  gibi hereket  etmek  bazen çok zor oluyor. Ama  normal  rahim büyüyor
-Reklam-
0 oy
(764 puan)
Benmde sanki hamlamis gibi saga sola donerken yada ayagimla haliyi duzelteyim diyorum hamlamis gibi agriyor.normal sanirm artk baski yaoiyor
(86 puan)
Aynen öyle üst bölge morarmış çürümüş gibi hissediyorum
0 oy
(687 puan)
Aynayla ozel bolgenize baktinz mi variste cikmis olabilir 
(86 puan)
Varis görünüyor mu? Gözle görülür bir şey yok çünkü. Zaman zaman özel bölge üstü kemiğim acıyor morarmış gibi
(687 puan)
Varis gorunuyor cnm bazilari yesil bazilari mor renk oluyo oda cok acitiyor cnku
0 oy
(1,161 puan)
Doktora sormayı dene belki onunda Bi bildiği vardır 
(86 puan)
Perşembe günü gideceğim soracağım muhakkak. Daha önce karın alt bölgemde ağrım oluyordu adet olacakmış gibi ama son 2 haftadır filanda zaman zaöan  özel bölge üstü kemiğim etim morarmışgibi ağrıyor görünürde bir şey yok
0 oy
(708 puan)
Bende öyleyim canım.etrafımdakiler normal diyor.ayğmla halıyı düzelteyim diyorum acayip bi ağrı oluyor.benm 3.gebeliğim.ilk 2sinde böyle birley olmamıştı.

Cinsiyetle bir alakası varmıdır acaba.insan herşeyi düşünüyor
(86 puan)
Benim de 2. Gebeliğim ilk gebeliğim gebelik bile denmez çok rahat geçmişti. Bu 2. İse riskli plesantam aşağıda, kum döküyorum, safra kesemde kum var.zaman zaman karın alt bölgemde bazen sağ kasığım da ağrılarım oluyor. 2 haftadır da özel bölge üstü morarmış bir yere çarpmışım gibi ağrılar başladı. Yatarak geçti 13.haftamdan bu zamana kadar.
(708 puan)
Allah kolaylık versin canım benim
(86 puan)
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(1,287 puan)
Varis olmuş olabilir mi kılcal damarlar görüyorsanız üzerinde ağrıyı o yapıyordur muhtemelen
(86 puan)
Görünürde bir şey yok. Ama dediğinizi dikkate alacağım araştırıracağım perşembe doktoruma da sorarım. Peki varis için bir çözüm var mı? Neden oluyor?
(1,287 puan)
Hamilelikte oluyormuş kan dolaşımı değişiyor yavaşlıyor bacaklar da da varis artıyor özel bölge de de çıkabiliyor
0 oy
(148 puan)
Benimde ayni yerde agrı var..21+1 haftaligım..Dokununca acıyor..Doktor fazla ayakta kalmamamı söyledi..Agrıyı hissettigin an yat dinlen dedi..Genelde ayakda 2 saatten fazla kaldıgımda oluyor..Ama bazende sabah kalktıgımda oluyor..Her zaman değil dokununca sadece sağ tarafda acı var anlamadım..
(86 puan)
Aynen yataktan kalkarken filan da daha çok hissediyorum. Sebebi baskı mıymış? Karın altımın ağrımasın alışmıştım ama özel bölgenin üstünün morarmış bir çarpmışım gibi olması tuhaf geliyordu bana.
(148 puan)
Evet canım ben doktora söyledim bir acı var diye..Hemen sağ tarafındamı dedi evet dedim..Kendini cok yorma uzun süre ayakta kalma ağrıyı hissettiğinde hemen yat uzan dedi..Ama nedende bazen sabah uyandığımdada oluyor anlamadım
(86 puan)
Hmm inşallah geçer yaa.. Hamileliğin bu kadar zor olacağını aklım almıyordu ilk gebeliğim çok rahat geçmişti Hamile gibi değildim 9 ay 10 gün boyunca. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
(148 puan)
Benimde 3.olacak inşallah..2 sinde boyle birsey yaşamamısdım..Sağlıcakla kucağimıza almamız dileğiyle
0 oy
Bende de var ama benimki varis canım ağrı yapıyor şişlik var 
(86 puan)
Gözle görülür bir fark oluyor mu variste? Ben de hiç bir şey görülmüyor. Çözümü var mı? Varisin bacaklarda olduğunu sanırdım sadece.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
26 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tamish (230 puan) sordu
0 oy
1 cevap 104 göst.
25 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde _hilall (254 puan) sordu

649,713 soru

3,422,343 cevap

4,254,159 yorum

183,627 üye

...