0 oy
2,307 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (186 puan)

Merhaba kızlar ben bu büyüyen beşiğe bayıldım bir yerden fiyat aldım yatak dahil 3500 TL denildi. İstenen renge boyanırmış ve MDF.. Hem bebeklikte hem de 7-8 yaşa kadar kullanılır diye düşünüyorum ama sallanma özelliği yok, sallanma özelliği benim için öncelik değil çünkü Allah izin verirse sallamaya alıştırmak istemiyorum bebeğimi..sizler de fikirlerinizi söyler misiniz..

image

image

Gebelik haftası 24+1

14 Cevap

0 oy
(719 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Cok tarz duruyor canim ya, sallanma ozelligini ben de hic kullanmadim besigimin gerek duymadik acikcasi, kizim 3 yasinda simdi yeni yatak aldik ona, hem senin almana da gerek kalmaz sadece ic yatagi buyuk alip yatagi uzatirsin ne guzel, ya da ikinci olursa ona kullancan tabi bizim oyle oldu:) benimki cekmeceli model basta cekmece cok lazimdi bana dolap yoktu ama senin icin sorun degilse gerek de yok
(186 puan)
Çoook teşekkürler :))
-Reklam-
0 oy
(5,600 puan)
Ben beğenmedim Cnm bence çekmeceli felan al benim öyle kullanışlı aslinda
(186 puan)
Çekmeceli olmasını istemiyorum çünkü ilk etapta yatak odamızda yanımızda olacak bu beşik sonra bebişi uygun zamanda kendi odasına taşımayı düşünüyorum bir de 3 kapaklı dolap almayı düşünüyorum çekmeceye gerek kalmaz beşiği ağırlaştırmaz, taşıması kolay olsun diye.
(5,600 puan)
Dolap alicaksan evet çekmeceli ye gerek yok cnm.ama yatağın ingin mi ayaklari kısa bak. Benm yatağım yüksek misal denk gelmez benmkine
(186 puan)
Yatağımız çok yüksek değil canım ben de zaten ters yatarım anne yanı özelliğini kullanmasam da olur hatta bebek için daha güvenli bile olabilir  bu beşiğin taşınabilir olması, uzun süre kullanmaya müsait olması beni çok cezbetti ve görüntüsü de estetik geldi bana. Allah izin verirse çocuk bunu 7 yaşına kadar kullanırsa ve o sıra başka bebek olursa tekrar beşik özelliğine getiririz ve kullanmaya devam ederiz, büyük olan çocuğa yatak alırız dedim. Dolap zaten kirilana kadar kullanılır.  Ekstra masraf olmaz diye düşündüm.
(5,600 puan)
Mantıklı cnm o zmn senin evine uyuyor
0 oy
cok guzel bu tarz ikeada da var onlara benzettim tabi bu daha besik gibi..
0 oy
(2,333 puan)
Canım bunu alacağına normal montessori yatak al 
(186 puan)
Bebeğimiz ilk aylarda bizimle yatak odasında olacak montessori yataklar için yeteri kadar alan yok odamızda. Kendi odasına Montessori alsam bizim yanimizda yatması için ekstra yatak almam lazım beşiklere bakıyorum ama park besikler içime sinmedi hem de ekstra masraf olmasın diye bu model çok içime sindi. 90*128 ölçüsünde ve 190 a kadar büyüyormuş.
(2,333 puan)
3500 tl çok para park alın bence çok kullanışlı hem uygun iki sene sonra odasını ayırınca montessori yatak alın bence
(186 puan)
Park yataklar içime sinmedi. Sonradan tekrar yatak almak da istemiyorum.
(2,333 puan)
Siz bilirsiniz tabi 7 yaşa kadar olan bir beşik için çok pahalı diye düşündüm herkesin fikri farklı tabi
0 oy
(527 puan)

  • Beşik sen beğendiysen güzel ama ben bir lafina takildim ; sallamaya alistirmayacagim. Bu kesinlikle senin elinde olan birsey degil. Oglum dogdu, daha 1 haftalik bebek annemle beraber bakiyoruz odadan cikip mutfaga yemek yemege gidemezdik. Uyumuyor, kolik. Ilk heyecan tabi her agladiginda acillere gittik. Bu arada cok saglikliydi, sarilik bile olmadi hani rahatsizligi yok falan neysee uyumuyordu iste. 53 gun sonra evime gidebildim(eşimle bakabilecegimize inanamadik cunku ) degisen birsey olmadi. Kanguru almistik evin icinde oyle geziyorduk. Meme reddi basladi aksamlari uyumadan arabayla cikip emziriyodum sokak sokak gezip :'( en son 6.ay bitmek üzereydi sallanan elektronik beşik aldim. Şuan 2.ye hamileyim korkuyorum inanirmisin? Benimde toz pembe hayallerim vardi emzirip kolumda uyutcaktim, besigine koycaktim orda kendi uyucakti falan. Eşek herif kök sökturdu bize :) saglik versin allahim evlatlarimiza, yokluklarini gostermesin ama kullanişli birsey al bence :) :) dilerim hayallerindeki gibi buyutursun evladini.
(186 puan)
Teşekkür ederim amin Allah herkesin gönlüne göre versin. Tabi ki biz hayaller kurarken çocuklar da kendi mizaçlariyla geliyor. Ben elimden geldiğince sallamadan uzak dururum pışpışlarım ama çocuk kolik olabilir ya da Allah korkusun farklı sıkıntılar olabilir öyle bir durumda gereken neyse onu yapmaya çalışırız. Hayatı bebekler de şekillendirecek gözümü bu gerçeğe kapatmıyorum şimdilik sadece niyetim böyle yani.
(186 puan)
Amin teşekkür ederim siz de hayirlisiyla sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi :)
(277 puan)
Ayni benim oglan:)tek uyusun ağlamasın diye sabahlara kadar salladigimi bilirim.annelij zor gerçekten her xocuk farklı hayaller ve hayatlar daha farkli:)))
0 oy
(602 puan)
Ilk cocugumda dogdugunda park besik kullandik.. 4 yil.. park besikten sonra 14 yasa kadar kullanabilir diye yatasin buyuyen besigini aldik.. malesef  biz 2 sene kullanabildik, korumaliklari hep kirildi.. hic memnun kalmadim.

6 yasindayken yatasin genc odasi takimini aldim..cok memnunum.. 

2. Gebeligimde park besik aldik, 4 yasinda genc odasi takimi aldim.. 

3. Gebeligim icin de baby nest, reflu yatagi aldim bu kez anne yani besik aldim.. bakalim bunlari deneyecegim.. 

Ama kesinlikle bir daha buyuyen besik kullanmam.. 
0 oy
(984 puan)
Çok pahalı bence üstüne katıp oda yapılir. Tanıdık marangoz fln yok mu acbaa illa böyle istiyorsanız yaptırırsanız daha uyguna gelir . MDF çok kaliteli bir.malzeme değil o kadar tutmaz çok yüksek fiyat söylemişler.
(527 puan)
Sanirim sunta ve suntalem iyi degil. Mdf en kalitelisi diye biliyorum. Sunta olani sök tak yapamazsin bile hemen vida yerleri atar. Ama mdf oyle degildir taş gibidir. Yani ben boyle biliyorum yanlisim varsa duzeltin :)
(186 puan)
Evet MDF en kalitelisi mobilyada arkadaş karıştırdı sanırım.
0 oy
(2,298 puan)
Bu tarzlar hiç kullanislo değil park beşik al canım uyhun odasına Montessori yap Montessori 2 bin TL'ye yaptırdım park besikde 700 TL park beşiğin yatagi oluyor zaten bebek ayaklanainca bunu kullanamazsin odasına geçirince korumaları çok yetersiz 
0 oy
(277 puan)
Bence beşik yatağına xok yakın olmalı çünkü ilk zamanlarda bir gecede 20 defa uyanıyorsun bebek sürekli ağlar sallamadan da uyutmak cok zor ben baya denedim bebek doğunca anlarsın.simdilik uygun bir beşik alsan iki gun sonra zaten cocuk odasi alırsın söylediğin fiyat da zaten uygun bir fiyat değil bence pahalı. Bir de zaten ilk zamanlarda neredeyse bitişik yaşıyoruz benin oğlum beşikte yatmayı hiç sevmedi çok fazla ben diretmeme rağmen beşiği kaldırmak zorunda kaldım.simdi insalah kardeşi gelicek ikisine birden oda yapmayı düşünüyorum.
0 oy
(37 puan)
İcinize ne siniyorsa ve bütçenize ne uygunsa onu almanizi oneririm icinizde kalmamasi adina, uzun soluklu kullanmak icin diyorsaniz vivensenin katlanabilir montessori donusen besikleri var ve fiyatida oldukca uygun dilerseniz birde onlara bakin. Ama sizin beğendiğiniz besikte cok kullanisli ve guzel sadece bütçesi fazla.
(186 puan)
Teşekkürler :)
0 oy
(320 puan)
düzenledi
Güzel görünüyor canım ama bunlar biraz pahali oluyor sanki bende bakmıştım imkanın varsa al bence gayet mantıklı büyüyen beşikler gibi hantal değil ve estetik acidan da hoş duruyor bende öyle çok ayrıntı istemedim sadece sallanma ozellikli bir karyola aldim bu da gayet mantıklı 
(186 puan)
Teşekkürler :)
0 oy
(2,003 puan)
3 kapili dolap 5 goz çekmeceli   aldim valla anca yetti bebegin incik cincik cok oluyor beşik de çekmeceli almadim şifon yer sart dolap olsa da
(1,528 puan)
Ya şifonyerler de gereksiz pahalı. Siz nereden aldiniz
(2,003 puan)
Çilekten aldim gereksiz değil düzenli titiz biri iseniz sart:)   çekmecelerine  coraplari yakalari  zibInlari  alt pijamalarlari   yani vs düzeni severim 3 kapakli dolabım anca yetiyor cekmeceli kurtaricim
(1,528 puan)
Şifonyer bencede gereksiz değil ama fiyatları bana saçma geliyor  :)
(2,003 puan)
Kalitesine gore cilekden aldim daha uygun olan yerde var ;) ben indirimden dolap ve şifonyeri 3.100 aldim 3 kapakli dolap
0 oy
Canım görümcem aldi pişman şimdi ama görünümü çok güzel
0 oy
(102 puan)

image

7 yaşa kadar aşırı pahalı. Ben hayatta vermezdim o parayı. mardinde satılan tahta beşiklerden aldım ben kızımda. 2017 de 150 tl idi. fiyatları halen çok uygun. Yatağımızın yanına salona her yere çok rahat taşıdım. Sallanabiliyordu ama sallanma özelliğini çok kullanmadım. Kızımda alışmadı. Kıxımın odasına yetişkinin bile kulkanabileceği büyüklükte montessori yaptırdım o dönem 1500 e. Çok deli yatıyor dçne döne rahat rahat kullanıyor şimdi. Yatak için büyüyünce ekstra yatak masrafımda kalktı. Beşiğide oyuncak sepeti olarak kullandım.başka amaçlada kullanılabilir. Size fikir olur belki. Bu beşiğin aynını alıp rich boya ile kızımın odasındaki beyaz, gri konsepte bpyamıştım herkes bayılmıştı

649,051 soru

3,419,754 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...