0 oy
384 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)
Etimesgut a life hastanesine gidiyorum alptekin alagöz doktorum ama içime pek sinmedi önerilireniz varmı sevgili arkadaşlar
Gebelik haftası 8

8 Cevap

0 oy
(3,684 puan)
Aynı hastanede Ebru hocaya gidiyorum canım. Alptekin beye de gitmiştim bende çok hoşnut kalmadım 
(3,684 puan)
Evet canım paket aldım. Genelde almıyor ama istisna aldığı olabiliyor bebeğimizin ikili taramasında rica etmiştim almıştı 1 kez
(20 puan)
Teşekkür ederim canım. Ebru hocayı hastaneye gittiğimde görebilirim inşallah. Çok sağol
(3,684 puan)
Biraz yoğun canım randevu al istersen şimdiden
(20 puan)
Ebru hocanın soyadı ne canım
(3,684 puan)
Biberoğlu canım
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Çukurambar'da Fırat Hoca var özel muayenehane. Fiyatı biraz fazla ama çok konforlu. Doğumu TOBB'da yaptırıyor.
(20 puan)
Mesela doğum paketi ne kadar?
(6,097 puan)
Her şey dahil 11 bin. Sınırsız muayene, tüm tahliller ultrasonlar, doğum refakatçi vs.  TOBB zaten otel gibi bir hastane, ekibi de çok başarılı. Hocanın ultrason cihazı da çok kaliteli, kendisi de tecrübeli. Cinsiyeti falan erkenden söyledi bize :) Tüm tahliller kendi yerinde, hiçbir şey için dışarıya gitmiyorsunuz.
0 oy
(1,168 puan)
ankara medikalpal da ikbal kaygusuz var cok memnun kalmistim
(19 puan)
İkbal hanımda mı doğum sürecinizi gerçekleştirdiniz? Ben şuan gidiyorum ama telefonlara bazen geç dönüş yapıyor. Lütfen Bilgi verebilir misiniz benim için çok önemli ?
0 oy
(1,035 puan)
Gebeliğimin başından beri Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu ya gidiyorum. Kliniği çukurambarda. Çok deneyimli ve bilgili bir doktor. Doğum paketi satın aldım. Tüm testler içinde sınırsız kontrol. Klinikte her cihaz var. Kesinlikle bir test için dışarıya göndermiyor. Ctesi günü fetal dna testi verdim. Laboratuvar görevlisi kliniğe geldi kanımı aldı. Balıktan tiksindiğim için balık yağı önerdi. Eczaneyi arattı hemen getirdiler. Doğum toob etü de. Sizi çok rahatlatacak ve normal doğum taraftarı bur doktor.

Hastane tercih etmedim. Çünkü bu pandemi döneminde hastaneye gidip orada beklemek, her tahlil için hastane içinde dolaşıp risk almak istemedim. Hemde hastane paketleri 8 kontrolden oluşuyor. 

Doktor klinikleri biraz pahalı ama daha konforlu ve sınırsız kontrol. Hepsini dikkate alıp öyle karar verin
(1,035 puan)
Henüz 12 haftadayız ama şimdiden 5 kere kontrole gittim. Hastane olsa bu kadar gidemezdim. Gitsem doğuma kadar hakkım kalmayacaktı
0 oy
(1,035 puan)
Arkadaşım geçen ay a life da doğum yaptı. Oskar beye gidiyordu. Doktor çok girişken çok lafbazmış  sizi çok rahatlatıyormuş. Ama çok tahlil yaptırıyormuş ve biraz pahalıya çıkıyormuş
(20 puan)
Sadece doğum fiyatı ne kadarmış bir bilginiz var mı o konuda
(1,035 puan)
Maalesef bilmiyorum. Ben hep paket almayı  düşündüğüm için hiç sormadım
0 oy
(8 puan)
Ankara da Bülent Alp Aydın'ı tek geçerim.İlk doğumumu da o gerçekleştirdi. Çok başarılı ve tecrübeli bir doktor. Kendisini tanımayan da yoktur. Balgatta Memorial ın yanında kendi muayenehanesi var. Çok candan bir de ekibi var :) 
0 oy
(7,099 puan)
Anlara aşkın enver güler ve eşi çok iyiler alanında
0 oy
(16 puan)
Özel muayenesi olan Hatice Köşger var. Ben ona gidiyorum. Koru ortadoğu ve medicana hastanesinden birini seçip istediğinde doğum yapabilirsin. Birde istediğin zaman arayabilir ulaşabiliyorsunuz. 

İlgili bir soru bulunamadı

652,130 soru

3,431,719 cevap

4,264,537 yorum

184,312 üye

...