0 oy
290 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (181 puan)
Kızlar dün bi çarpıntın oldu bi anda önce tansyonum düştü sanrm halsizleştim sonra koltuğa giderken nabzımın deli gibi attığını hssettm . Bi süre sonra geçti ama çok kötüydü neden olur ki böyle sabah oldu bu arada açtım ondan olabilir mi?
Gebelik haftası 11+1

7 Cevap

0 oy
(99 puan)
32+2 haftalık gebeyim sizin zamanlarınızda ara ara oluyordu şuan çok daha fazla oluyor malesef :( doktoruma sordum rahim göğüs kafesine kadar çıktı neredeyse, normal dedi. 
(181 puan)
Benm zamanlarımda sordunuz mu nedenini çok kötü oluyo ya panikliyo insan bianda
(99 puan)
Evet sormuştum hormonların etki ettiğini söylemişti, bu arada ben panik atak hastasıyım kalp ve iç organlarımda daha çok kendini gösteriyor. Hep stresli hamilelik yaşadım bu yüzden çok oluyordu
(181 puan)
Bende de ucundan panik var hatstalık kadar değil sanrm ama stres oldgmda midem bulanır kusamam da kusamayınca panik yapıp elim ayagm titrer . Nadir olur ama oldu mu cok yıpratıyor. Nabzım öyle hızlı hızlı atınca da panik oldm ama geçti hemen neyseki :)
-Reklam-
0 oy
(719 puan)
Evet o haftalarda oluyordu canim sanki bebek kucuk ama etkisi daha buyuk oluyo baslarda
(181 puan)
Aynen ya zibidi küçücük ama neler neler yapıyor:)
0 oy
(485 puan)
Bende de oldu başlarda sonradan düzeldi gibi. Çarpıntı gelince panik yapmışsın anladığım kadarıyla o yüzden daha fazla sıkıntı yaşamışsın. Çarpıntı gelirse sakin olmaya çalış. Zaten çok kısa sürede geçiyor. Hicbir problem olmasa da hamilelikte çarpıntı zaman zaman yaşanabiliyor. Ben yediklerime biraz dikkat etmeye çalıştım o dönemlerde. Çikolata kahve ve çaydan uzak dur. Düzenli dengeli beslenmeye çalış. Kalbin çok fazla kan pompalıyor şuanda hem senin için hem bebeğin icin. Doktorunla paylaş yine de ciddi bir şey varsa o seni yönlendirir. Ama panikleme hamilelikte olabiliyor canım. 
(181 puan)
Teşekkür ederim cnm. Evet biraz panikledim:) ama dediğin gibi hemen geçti uzanınca
0 oy
(20 puan)
Canım demir eksikliginden oluyormuş ben de çok yaşadım tansiyon sandım tansiyon normal geçen test yaptırdım demir eksikliği çıktı 
(181 puan)
Bnde de var sanrm demir eksikliği:(
0 oy
(438 puan)
Bnm sürekli oluyor 23+1 olduk hala oluyor 
0 oy
(1,087 puan)
Oldu bendede oluyor benimki 4 gün büyük ama oluyor halada . 8 5 tansiyon olctim geçen doktoruma sordum olur normal düşmesi dedi
0 oy
(39 puan)
Ben de sürekli çarpıntı oluyor. Hamile kalmadan önce de oluyordu baskılayıcı ilaç kullanıyordum bırakmak zorunda kaldım. Zaman zaman çok zorlu çarpıntılar yaşayabiliyorum. Sizlere yeni uygulamaya başladığım ve rahatladığım bir tavsiyem olacak. Çarpıntı başladığında buz kalıplarını elinize alın. Yavaş yavaş el bileklerinize koyun. Aynı zamanda yudum yudum su için. Çarpıntının yavaşladığını rahatladığınızı hissedeceksiniz. Düzelince bırakabilirsiniz. Bana çok iyi geldi umarım işinize yarar. Mutlaka deneyin derim. 
(181 puan)
Değişik bir yöntemmiş nerden öğrendin acaba teşekkürler paylaşım için bu arada:)
(39 puan)
Annem bi yerde okumuş ama işe yarıyor sakinleştiriyor bence. İnşallah herkeste işe yarar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 414 göst.

653,295 soru

3,436,336 cevap

4,269,798 yorum

184,623 üye

...