0 oy
425 göst.
Doğum kategorisinde (19 puan)
Bugün çatı muayenesi oldum doktorum dar dedi normal doğumu önermedi direk sezeryan dedi böyle olup da normal doğum yapan var mı acaba? 
Gebelik haftası 38+2

3 Cevap

0 oy
(919 puan)
Benim de doktorum ilk nebegimde öyle demişti. Etrafdam dediler ki önce normal işte doktor kolayına geldiği için sezeryan doğum diyor. Ben de öyle yaptım. Bebeğim 41 haftalık oldu gelmedi. Saatlerce suni sancı çektim. Tam 2 gün. Bir türlü açılmam olmadı. Sonrası sezeryan. 20 dakikada oğlum kucağımda. Böyle bir rahatlık yokmuş dedim. O bana akıl verenleri de görmek istemedim bir süre. Doktorun çatin dar diyorsa dardır. Ya çok zor dogurursun, yada benim gibi sezeryan olursun. İnan bana sezeryan doğum o kadar da korkulacak birşey değil. Bazen kurtuluş sayılır hatta.
(19 puan)
İnanın aynı muameleyi bende gördüm birde benim doktorum özel hastane de olunca bu iki katına çıktı
-Reklam-
0 oy
(2,132 puan)
Doktorlar daha bilir cnm çatı uygun degilse sen çok yıpranırsın 
0 oy
(1,287 puan)
Bnm de üst çatı kemigim sivriymis bugün muayene oldum doktorum kesin sezaryan demedi 39. Haftaya kadar kendi sancin gelirse o kemik anlık esner ve çıkar dedi. Eğer kendi sancin gelmezse suni sancı aynı işlevi vermez esneme yapmaz dedi..2 hafta sonra bebek beklediğimiz den daha fazla kilo alırsa kemiğe takılır ve sezaryana çevirmek zorunda kalırız riske girmeyelim dersen de sezaryan günü veririm dedi.. 

Biz suan beklemedeyiz bebeğim 37. Haftaya bugün girdik 2930 gram 
(19 puan)
Yorumlarınız için teşekkür ederim birde benim bebeğimin baş yapısı biraz büyük olduğundan ve gelişikli iki hafta önden gidiyormuş onun için doktorum direk sezeryanı önerdi bende çok kararsız kaldım ve ilk hamileliğim olduğu için çok korkuyorum
(1,287 puan)
Koşullar sizin de zorlatici bnce riske atmayın bebeğin sagligi önemli.. Bnm de ilk gebeligim çok istiyorum normal doğurmak ama verilen süre de doguramazsam riske girip bebegimi zorlamicam havasız kalabilir sıkışırsa.. ona bisey olursa vebalini kaldiramam sezaryana karar veririm son olarak allah yardımcımız olsun ikimizin de bebeğim erken dönmüştü çok sevindik bide zayıftı kilo alsın diye dua ediyorduk 30. Haftadan beri fazla fazla alıyor simdi de dur durak bilmiyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
(19 puan)
Amin inşallah canım Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde

İlgili bir soru bulunamadı

651,992 soru

3,431,096 cevap

4,263,822 yorum

184,273 üye

...