0 oy
1,997 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (84 puan)
kapalı
Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. Apartman boşluğunda güvercinler her bir katta yuva yapmışlar vede her katta çok sayıda güvercin konuyor hep kalıyorlar orda öylece. İşin kötü tarafı evin üç ayrı odasının penceresi o aralıkta ve artık acmamamiza rağmen de evimizde sürekli kene görmeye başladık bugünde iki ayrı yerde iki tane kene buldum artık çok korkmaya başladım 16 haftalık gebeyim yarın evden çıkacam eşim her yeri ilaclayacak. Ama biz yuvayı yıkmaya korkuyoruz sizce yumurtaları olmadığı bir zamanda yıksak günah olur mu? 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(139 puan)
Wala kuzum sanmıyorum açıkçası kene sonuçta çok riskli bir durum ve üstüne gebesin nacizane fikrim ne yapılması gerekiyorsa yapılsın güvenli bölge olustrulsn senin ve diğer herkes için derim benim fikrim
(84 puan)
Bende öyle düşünüyorum ama çünkü eskiden isirsada kader deyip geçiyordum ama artık karnımda düşünmem gereken bebeğim var ve yarın öbür gün doğacak oda bu evin içinde yaşıyacak. O duyguyu da tattık çok şükür insan yavrusunu her şeyden önce düşünüyormuş:))
-Reklam-
0 oy
(579 puan)
Yuvayı yıkmayın, taşıyın 
(579 puan)
Yani camdaysa alın  çatıya çıkma imkanınız vardır eşin çatıya koysun yuvaları yumurta varsa da yoksa da bi sıkıntı olmaz
(84 puan)
İçinde yavru veya yumurta yok. Ve pencerenin çok altında balkon gibi dar bir şey var orda yapmışlar üstelik yıllardır yapmışlarki çok sert bı şekilde sabitlenmiş. Bı sopa yardımıyla falan pencereden ayrılmalı insanın eli yetişemez oraya pencerenin alt tarafında oluyor.
(579 puan)
İtfaiye ekipleri yardımcı oluyor araştırıp arayabilirsiniz.
0 oy
(813 puan)
Kene kuştan gelir mi bilmiyorum ama canım kenenin bacaklarını say 4 bacak varsa kork 3 bacak varsa hiç korkma. Ola ki bedeninizde görürseniz sakın ola çıkarmaya kalkma direk hastaneye acile git. Çok sevdiğim eski şefini kaybettim kırım kongodan. Kendisi çıkarmaya calışmış 4 bacaklı kene her zaman tasır o hastalığı 3 bacaklı tasımaz. Evin heryerini ilaçlayın birde apartman dışını ilaçlayın belki dışardan geliyor olabilir. Mutfak taki bacadan tuvalet banyo havalandırmasından ilaç sıkın. Kuşun yuvasını yıkmak günahtır ama ölümcül risk varsa caizdir.. 
(116 puan)
Güvercinlerde olmaz diye biliyorum
(84 puan)
Güvercinlerde de var canım. Ve artık evde sık görmeye başladık o yüzden korkuyorum

656,523 soru

3,448,705 cevap

4,284,262 yorum

185,465 üye

...