0 oy
607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
Kızlar epidural normal doğum yaptıran var mı nasıl geçti doğumunuz ben de o şekilde düşünüyorum bi aksilik olmazsa 
Gebelik haftası 38+2

6 Cevap

+1 oy
(984 puan)
Benimde ilk gebeliğim ama duyduğuma göre kişiden kişiye değişen bir durum ve Dr bağlı galiba biraz da. Çok memnun olan da var hiç memnun olmayıp çok kötü diyen de.burda çok yazdılar yillarca bel ağrısı çektim geçmedi diye bende ilk başta düşünmüştüm şimdi korkuyorum Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin, en az doğum anı kadar sonrası da önemli.
-Reklam-
0 oy
(1,184 puan)
Ben de merak ediyorum. Cevapları bekleyeyim.
(73 puan)
Cevap gelmedi kimseden
(1,184 puan)
Ne yazık ki.  Yeni bir cevap yazayım guncelleyelim belki yazan olur :)
0 oy
(1,184 puan)
Bana normal doğum yapan arkadaşım mutlaka epidural yaptır dedi. Kendisi anestezi doktorundan onay alamadigi için yaptıramamış. Doktorum da epidural anne için harika ama doktor için zor, çünkü anne sancı hissetmediğinden ıkınmakta zorlanabiliyor demişti. Yaptıranlar yazsa gerçekten nasıl olduğunu bir de onlardan dinlesek çok iyi olurdu.
0 oy
(171 puan)
Ebn yaptirdim çok guzel geçti 4 cm açıklıkta iğne vuruyorlar uyuşuo sonrasinda ağrı felan gidiyor ve sanci geldiğinde ıkınmalisin ama ben hissetmediginden onlar soyluodu ıkınmam gerektiği zaman yani ağrısız bi doğum diyebilirim 
0 oy
(1,055 puan)
Benim ilk dogumumda epiduralim çok geç yapıldı. Yani neredeyse doğuracaktım o zaman yaptılar (sünnet olacak bir çocuk hastaneden kaçmış, anestezi doktoru da onu bekleyince bana sıra gelmesi uzun sürdü) o yzden hiç bişey anlamadım. Tüm ağrıyı siziyi yine çatır çatır çektim. Ama tabi zamanında yapılınca gayet güzel ve keyifli bir doğum oluyor diye biliyorum.
0 oy
(610 puan)
Ben epidural yaptırdım memnun kaldım doğum anında sancı hissetmiyorsun o yüzden doktor ıkın diyor o şekilde oluyor ben sorun yaşamadım. Fakat yanımda epidural yaptıran bir bayan vardı ona fayda etmedi sancısı kesilmedi sanıyorum bünyeye bağlı bu durum.  O yüzden epidural yaptırdım sancı hissetmem diye bişey yok garanti değil bunu unutmamak gerek. 
(73 puan)
Teşekkür ederim cevaplarınız için doktorum tavsiye etti çok rahat oluyor diye inşallah güzel geçer hepimizin doğumu Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

648,363 soru

3,417,335 cevap

4,248,112 yorum

183,280 üye

...