0 oy
788 göst.
Doğum kategorisinde (0 puan)
İlk doğumum sezeryan oldu aradan 5 yıl geçti şimdi 15 haftalık hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ilki sezeryan ikinci normal doğum yapan var mı acaba? 
Gebelik haftası 15

12 Cevap

0 oy
(148 puan)
Bende merak ediyorum yapanlar var mı nasıl yaptılar. Bende ilkinde sezeryan oldum ikincisinde normal doğum yapmak istiyorum inşallah
(528 puan)
Annem abimi sezeryanla doğurmuş aramızda 1 yaş var beni inat etmiş evde normal doğurmuş ne hastane ne doktor evde gitmemiş inat etmiş doğurmuş :)
-Reklam-
0 oy
(638 puan)
Çatın dar değilse olur canım. Sezeryan dan sonra doktorlar zaten 4-5 yıl sonra normal doğum olur diyorlar. Yani sende ve bebekte sıkıntı yoksa, (Başı ters yada kordon dolanması gibi) normal doğum yapabilirsin:) 
0 oy
(843 puan)
Tabiki yapılabilir herşey normal yolunda ilerlerse Instagram da ssvd sayfaları var orda hikayelerini de anlatıyorlar bir bak istersen canım sana da umut olmuş olur hem. İnşallah dilediğin gibi doğum yapabilirsin 
0 oy
(662 puan)
5 yıl geçmiş üstünden olabilir canım ama yinede doktorun iyi olması lazım kabul etmesi için 
0 oy
(676 puan)
Ben aradan 9 yıl geçmesine rağmen yine Sezeryan oldum cnm.  Tabi benim çatı müsait değildi. Eğer çatın müsaitse ve 5 yılı geçmişse yapan var. Ama tam teşekküllü bir hastanede olması lazım.
0 oy
(138 puan)
Bencə hiç riske girmeyin. Benimde 2ci sezeryanım olucak Rabbim izn verirse inşallah buda ameliyatla. Çünkü doğumun kaç saat süreceyini bilmiyorsun. Tüm kemik bir birinden ayrılmış gibi oluyor normal doğum üstelik 6 yıl önce ilk sezeryanım 8 aylık gebeyim yavas yavas dikislerimin yeri açılır gibi ağrıyor.

İlk doğumumda normal oldu o yüzden doğum ne olduğunu iyi biliyorum 2 ci sezeryan oldu bazı sebebler için tabi 
0 oy
(138 puan)
Bbencə hiç riske girmeyin. Benimde 2ci sezeryanım olucak Rabbim izn verirse inşallah buda ameliyatla. Çünkü doğumun kaç saat süreceyini bilmiyorsun. Tüm kemik bir birinden ayrılmış gibi oluyor normal doğum üstelik 6 yıl önce ilk sezeryanım 8 aylık gebeyim yavas yavas dikislerimin yeri açılır gibi ağrıyor.

İlk doğumumda normal oldu o yüzden doğum ne olduğunu iyi biliyorum 2 ci sezeryan oldu bazı sebebler için tabi 
0 oy
(353 puan)
SSVD yi destekleyen ebeler var canım takip edebilirsin ınstagramdan ebe aysun selvi ebe şenay yazıcı 
0 oy
(540 puan)
Canım merhaba tabiki yapabilirsin yapamazsın bu riske girme vb diyenlerede kulak asma kararlı ol benim arasında 2 yıl var bende ssvd düşünüyorum Zeynep Kamil de olursa olucak inşallah 1 yıl geçip de normal doğuran bile var yeterki sen kararlı ol ona bakarsan ikinci sezeryaninda riskleri var sana destek veren doktoru bul ve kararında yürü zaten doktor olmayacağını anlarsa sezeryana alıyor ekipmanlar hazır oluyor .
0 oy
(466 puan)
2 yil geçince bile yapiyorlar ama her doktor o riski almiyor tabiki onu doktorumla iyice bi konuş 
0 oy
(3 puan)
İlk doğum normalken ikinci doğum sezeryan olabilir fakat ilk doğum sezeryan olduğunda diğer doğumlarda zorunlu olarak sezeryan olur. 
0 oy
(1,227 puan)
Bi komsum ilk sezeryandan sonra 4 normal doğum yaptı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
0 cevap 205 göst.

646,627 soru

3,411,095 cevap

4,240,533 yorum

182,782 üye

...