0 oy
201 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Arkadaşlar, bebek Arabası konusunda çıldıracağım sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Travel sistem bebek arabaları daha sağlam daha konforlu bebek için, pusetin de takılabilir olmasından dolayı yenidoğan dan itibaren kullanılabiliyor ama ağır ve fazla yer kaplıyor. Kabin boy bebek arabaları ise hafif az yer kaplıyor memleketlerimize uzak olduğumuz için uçak yolculuklarında ideal ama travellar kadar konforlu değil. Kanz C go diye bir model beğendim kabın boyda alacaktım ama bir baktım "6 aydan 3 yaşa kadar kullanılabilir" ibaresi var.

6 aydan önce puset kullanmalı mıyız bebeğin sağlığı için?  
Gebelik haftası 31

1 cevap

0 oy
(319 puan)
Chicco ohlala bebek arabasina da bakabilirsin, bende şuan senin durumundayım, çok kararsızım ama travel sistem de tek başıma merdiveni inip çıkaramam diye kabin boy bakıyorum, bide e bebek markası baby plus style veya baby plus pixel de bakabilirsin, bu üçüne bi bak :) 
(48 puan)
Çok teşekkür ederim baktım Ohlala ya ve beğendim. Ama anlamadığım Kanz'ın C go modeli ile çok benziyor ama Kanz 6 aydan beri kullanılabilir demiş yatış ayarlaması olmasına rağmen ama bu yenidoğan
(319 puan)
Şimdi baktım dediğin modele ama 6 aydan itibaren kullanılır diye görmedim, 0-36 ay arası kullanım diyo
-Reklam-

İlgili sorular

651,348 soru

3,428,677 cevap

4,261,166 yorum

184,106 üye

...