0 oy
533 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (109 puan)
Merhaba kızlar günaydın. Gebelik döneminde troidi yüksek çıkan var mı? Nasıl bir tedavi süreci izlediniz? Sonradan düzeldi mi?
Gebelik haftası 19

10 Cevap

0 oy
Benim dün  yüksek cikti ilac vermediler hatta suan onun icin gidiyorum hastsneye ihmal etme
(109 puan)
Bende randevu alacağım hemen.  Hangi bölümden aldınız siz dahiliye mi?
Önce kadin dogum sonra dahiliye kadin dogumun yonlendirmesi daha iyi hamileyim diyin girip sira alin gercekten
(138 puan)
Evet bendede hamilelikde yüksek çıktı 2 aydan bir dahiliye gidip geliyorum. 182 den ddahiliyeden de tiroit için.
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Ben ilk hamileliğimden beri troyit ilacı kullanıyorum tabiki düzeliyor merak etme hiç öyle korkulacak birsey değil ama çocuğun gelişimi için önemi var troyitin ben hamile kalınca gidiyorum dahiliyeye de ayda 1 kan veriyorum değerler hamilelik ilerledikçe yükseldiği için hapın dozunu ayarlıyor dahiliye atıyorum ben 50 lik içiyordum hapmı 3 ayım. Bitdi şimdi yenice 75 lik icmeye başladım.. 
(15 puan)
Ama mutlaka dahiliyeye görünün derim.. İhmal etmeyin.
(109 puan)
Yorumunuz içimi rahatlattı teşekkür ederim  çok:) tavsiyelerinizi dinleyecegim
(15 puan)
Ne demek ama merak etmeyin korkulacak birsey yok sadece hapını düzn aynı saatlerde aln ve ayda bir dahiliyeye kontrle gidin o kadar.
0 oy
(148 puan)
Canım biz 30 +3 olduk. Ve gebelikten öncede vardı tiroid gebeliktede devam ettim Euthyrox kullanmaya. Endokrine gittim ben. Ama ilacın gramı onemli mesela 25 lik içiyordum 50 lik içiyorum. Sakın ihmal etme ama
0 oy
(125 puan)
Benim normalde yuksekmis onemsenmedi oyuzden cok sorun yasadim 2 kaybim var. Ondan dolayi yonlendirildim Suan gebeyim gebelikten dolayi 4 katina cikinca hemen kontrol altina aldilar surekli ilac kullaniyorum ayda 1 kan veriyorum basit ama cok dikkat edilmesi gereken bisey sizin ve bebegin sagligi icin..ama benim ilerlemis biraz hasimato dediler oyuzden gebe olmasamda buyuk ihtimal surekli icmek durumundayim..2.50 altinda deselerde gebelerde mumkunse 1.0 yada 1.5 icin cok iyi diyorlar dengelemek icin.. degerlere gore ihmalsiz kontrol ve duzenli ilacla tedavi edilebilir birsey.. gecmis olsun
0 oy
(455 puan)
Benım sınırda cıktı doktorum dahıkıloye yonlendırdı, Dahiliye doktoru 4.33 ıcın ılac kullanmaya gerek yok demıstı ama endokrin baksın demıstı bırde, endokrin doktoru hamılelıkte yukselır bu degerler ve 2.50 olmasını isteriz dedı ılac baslattı 5 aydır her ay duzenlı kontrole gıdıyorum kan veriyorum ve ona gore ılac dozunu ayarlıyor ve sonuc olarak 4.33 ten 1.40 a dustu.. Endokrin bolumu varsa oraya git yoksa Dahiliye 
0 oy
(364 puan)
Merhaba, benim hamileligimin başında 5,93 çıkmıştı doktor hemen ilaç başladı 2 aydır kullanıyorum bir ay önce 2 kusure düşmüştü ama ilaca hala devam ediyoruz 15.haftadayiz.
0 oy
(256 puan)
Benimde yüksek ilaç kullanıyorum aydabir kontrole gidiyorum kadındoğumdan dahiliyeye yönlendiriyolar 
0 oy
(1,264 puan)
İlacınızı düzenli kullanırsanız endişelenmeniz gereken bir durum olmaz. Sabahları kahvaltıdan en az bir saat önce, her gün aynı saatte almaya dikkat ederseniz maksimum etki görürsünüz. 
0 oy
(72 puan)
Cnm benim yavas çalışıyormuş tiroidlerim kadın doğum doktorum dahiliye ye yönlendirdi ilaç kullanıyorum suanda çok şükür düzeldi gebelik boyunca izlem altında oluyorsun bi dahiliye ye gitmen sen ve bebeğin için çok iy olur. 
0 oy
(4 puan)
Benim 4.38 cikti dun gittim kadin doguma sorun olmaz dedi ilk gebeligimde de bu sekildeydi ayni doktora gidiyorum o zmn bu degerlerle bi sorun olmaz demisti 3 yasinda saglikli bi kizim var ama bu yukseklukte olup ilac kullananlar oluyo benimde kafam karisik 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 364 göst.
0 oy
10 cevap 227 göst.

651,119 soru

3,427,695 cevap

4,260,244 yorum

184,032 üye

...