0 oy
717 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (132 puan)
kapalı
Mrb kızlar bugün rüyamda bebeğimi düşük yapıyordum fakat bebeğim yaşıyordu kuvese almışlar di çok korktum sanki gerçekti  sizde böyle rüyalar görüyomusunuz acaba Allah korusun gerçek çıkacak diye ödüm kopuyor 
Gebelik haftası 26+3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevap

+1 oy
Yani ruya canim etkilenmene gerek yok. Ama kenara bir sadaka para ayırabilirsin. Ben genelde öyle yaparım. 3 lira 5 lira 1 lira. İhtiyacı olan biri gördüğünde verirsin.
-Reklam-
0 oy
(461 puan)
Hamileligim boyunca bu korkulari hep yaşadım biseymi olacak korkusu annelik hamilelikte basliyormus sonra hep ruyama girerdi. Simdi dogurdum ayni hep bisey mi olacak korkusu uykusuzluk zor gelmese sabahlara kadar oturur izlerim bisey olmasin diye. Cok normal bu hissettigin. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insAllah 
0 oy
(442 puan)
bende bugun ruyamda bebegimi karnimda acayip hisstim ve goz rengni net bi sekilde gordum ve resmni cekmek istedim esime gostrmek icin :)
(132 puan)
Ne güzel
(132 puan)
Peki Canım
0 oy
(442 puan)
korkmayin adi ustnde ruya bence biraz kafamiza takiyoruz bise olcakmi diye ondan goruyorz 
0 oy
(6,097 puan)
E çok normal, hormonlar sinir sistemine de etki ediyor. O da bilinçaltı ve ruh halimizi tetikliyor.

Gebelikte komedi filminde bile ağlayabiliyor insan, bunu hormonlara yorup rüyalardan niye korkuyorsunuz?

Rüya görmek iyidir, zihnin çöplerinin boşaldığı anlamına gelir. Gebelikte hepimizin en büyük korkusu bebeğimize bir şey olmasıdır, bunu gün içerisinde beynin arka kısımlarına ittirir dururuz. Hormonlar da gece vardiyasında zihnimize at şu çöpleri der ve rüyamıza yansır bu çöp düşünceler. Hepsi bundan ibaret. İlahi bir anlam aramayın, ferah olun.
(132 puan)
Anladım tşk ederim
0 oy
(579 puan)
Ohooo neler görmüyorum ki erken doğum,suyumun gelmesi , doğuma yetişemeyip eşimin doğum yaptırması, sezaryen oluşum, emzirme hali, düşük yaptığım psikolejikmen sürekli aklımızda olduğu için böyle seyler görmek normal iyi düşünerek yattığım da güzel ama ağrım vs olup düşünerek yattığımda kötü şeyler görüyorum eşim bile ben anlatınca etkileniyo bazen oda görüyor :) içimizi ferah tutalım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :))
(132 puan)
Amin inşallah
0 oy
Rüyalar bilinçaltımızın bir yansıması canım. Mesela burada düşükle ilgili bir post okusak bile o bilinçaltımıza yerleşiyor sonra rüyamıza giriyor. Birazda ne düşündüğümüzde alakalı. Ben hamileliğimin başında düşük riski geçirdim. Hâlâ rüyalarıma giriyor ara sıra.
(132 puan)
Aynen
0 oy
(415 puan)
Bennn 13hadtalikkken son kontrolume gittim yavrum. İki haftada cagriyodu ya doktor artık 1ay sonraya attı beni şuan 18+4 ve doktora gitmek için can atiyordum surekli aklim bebiste normalde panik yapan vesvese yapan biri değilim neyse ogece bir rüya gördüm bebeğim içimde ölmüş kalbi durmus annem falan agliyo çok korkmustum 1ay geçti doktoruma gittim koşa koşa önce nolursunuz kalp atisini duyuyayim dedim dedi gunercim noldu ablam dedim ablaa rüya gördüm  böyle bïyle sizi aricaktim ama mesegul etmemek için aramadım dedim çok normal dedi ve arayabilirsin hiç bişey senin bebeginden ve pskolojinden önemli değil yani uzun süre atiyolar ya 1aya atiyolar bı müddetten sonra ondan kaynaklaniyomus görmüyoruz sonuçta baya uzun bı zaman Allah'ım esirgesin öyle bı durumda doktorunuzu arayip rahatlatabilir siniz.
(132 puan)
Anladım canım tşk ederim

656,264 soru

3,447,598 cevap

4,282,843 yorum

185,391 üye

...